H εκθαμβωτική Rihanna με μίνι σατέν - γαλάζιο φόρεμα στα British Fashion Awards: Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με δική της δημιουργία - Φώτο 

Η λαμπερή τελετή απονομής έγινε στο Riyal Albert Hall και η Rihanna εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια βραδινή δημιουργία του δικού της οίκου μόδας Fenty.
 

H Rihanna επέλεξε ένα μίνι σατέν γαλάζιο φόρεμα, που είναι μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν, κια το συνδύασε με ασορτί εσάρπα, ψηλοτάκουνα μυτερά σατέν πέδιλα με δετά λουράκια και διάφανα γάντια, ακολουθώντας την τάση της μόδας για μονοχρωματικά looks.

Παράλληλα  οι αστραφτερές λεπτομέρειες στο φόρεμά της, σε συνδυασμό με το εκθαμβωτικό τσόκερ στο λαιμό της την έκαναν να μοιάζει με αληθινή... βασίλισσα!

Μήνες μετά την κυκλοφορία της σειράς μόδας της Fenty, κέρδισε το πρώτο της μεγάλο βραβείο. Στα βρετανικά βραβεία μόδας στο Λονδίνο το βράδυ της Δευτέρας, η 31χρονη έλαβε το βραβείο Urban Luxe για τις συνεισφορές της στο sportswear από ένα άλλο icon, τη Janet Jackson, σύμφωνα με το marieclaire.com.

“Έχεις αγαπηθεί για το στυλ σου, έχεις κερδίσει σεβασμό ως καλλιτέχνις, επιχειρηματίας και ως η πρώτη μαύρη γυναίκα που ξεκινάει ένα label με την LVMH”, δήλωσε η Jackson.

Το βραβείο δημιουργήθηκε από το βρετανικό Συμβούλιο μόδας για να τιμήσει τα σύγχρονα brands που ανυψώνουν την έννοια του casual. Το ίδιο βραβείο απονεμήθηκε πέρυσι στον Virgil Abloh της Off-White. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ