Με Βασιλιά & Βασίλισσα Ισπανίας το ζεύγος Μητσοτάκη: Το ασύμμετρο black & white της Λετίσια, μίντι all black η Μαρέβα - Φώτο & Βίντεο 

Δεξίωση παρέθεσε ο βασιλιάς της Ισπανίας στους αρχηγούς κρατών και τα μέλη των κυβερνήσεων που βρέθηκαν στη Μαδρίτη για τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή. 

Στην τοποθέτησή του στη Διάσκεψη, νωρίτερα τη Δευτέρα, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για το πώς η ενεργειακή μετάβαση και η δράση για το κλίμα μπορούν να ενισχύσουν την οικονομική ανάπτυξη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσουν οι λιγνιτικές μονάδες μέχρι το 2028, αναφέρει το 20minutos.es

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας είχε ένα εγκάρδιο τετ α τετ με τη Μαρέβα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη την ώρα που τους υποδέχθηκαν στα βασιλικά ανάκτορα της Μαδρίτης.

Η αναγγελία της συζύγου του Ελληνα πρωθυπουργού ήταν «Μαρία-Εύα Γκραμπόφσκι», όπως είναι το πλήρες όνομά της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη, αντάλλαξαν θερμά λόγια με το βασιλικό ζεύγος, την ώρα της υποδοχής τους και ενώ πόζαραν για τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα για την περίσταση, μια κλασική καρφίτσα, μαύρες γόβες και μία τσάντα clutch.

Κομψή όπως πάντα ήταν και η βασίλισσα Λετίθια, η οποία υποδέχθηκε τους καλεσμένους της φορώντας μια ψηλόμεση μακριά μαύρη φούστα και μια λευκή μπλούζα. 

Υπενθυμίζουμε ότι η μητέρα του Φελίπε, η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η Θεία του Ειρήνη γεννήθηκαν στην Ελλάδα, αφού οι παππούδες Παύλος και Φρειδερίκη ήταν οι Βασιλείς της Ελλάδας πριν τον Κωνσταντίνο και την Άννα - Μαρία... άρα και ο θείος του βασιλιάς της Ελλάδας.
 

Photos: zimbio - EPA

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ