Ο εφιάλτης στους δρόμους της Γερμανίας: Η Ιρακινή είδε μπροστά της τον Τζιχαντιστή βιαστή της - Τον "έσωσε" η γραφειοκρατεία (φώτο-βίντεο)

"Γιατί μου το έκανες αυτό - Ήμουν μόλις 14 ετών όταν με βίασες", είπε η νεαρή κοπέλα πριν καταρρεύσει

Την συγκλονιστική στιγμή που μια Ιρακινή Γιαζιντί συναντά ξανά τον Τζιχαντιστή βιαστή της κατέγραψε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο των Social Media.

Η πρώην σκλάβα του σεξ των ISIS, είχε συναντήσει παλαιότερα τον βιαστή της στους δρόμους της  Στουτγάρδης. και αυτό την έκανε να εγκαταλείψει τη Γερμανία , όπου είχε βρει καταφύγιο μετά την απελευθέρωση της από τους ISIS και να γυρίσει στο Ιράκ.

Η Ασουάκ Χατζί Χαμίντ ήταν μόλις 14 ετών όταν απήχθη και έγινε  σκλάβα του σεξ, στον ISIS, αλλά κατάφερε να ξεφύγει και να αρχίσει μια νέα ζωή στην Γερμανία. Ο εφιάλτης που έζησε στα χέρια των Τζιχαντιστών ξαναζωντάνεψε πέρυσι , όταν συνάντησε τον βιαστή της Αμπού Χουμάν, τυχαία στους δρόμους της  Στουτγάρδης.

Όπως είχε δηλώσει τότε η κοπέλα ο πρώην βασανιστής της , την κοίταξε απειλητικά στα μάτια και της είπε "Ξέρω που μένεις".

Η Ashwaq είπε ότι «ήθελε να φύγει αμέσως από τη Γερμανία» μετά τη συνάντηση και δήλωσε ότι «προτιμούσε να μένει σε στρατόπεδο προσφύγων» στο Ιράκ με τον πατέρα της, αφότου συναντήθηκε με τον βιαστή της.

Τώρα, που ο Abu Humam συνελήφθη και φυλακίστηκε από την Ιρακινή αστυνομία η  γενναία Ashwaq  τον αντιμετώπισε ξανά, λέγοντας στον πρώην μαχητή του ISIS ότι είχε καταστρέψει τη ζωή της όταν τη βίασε.

Στη δραματική τους συνάντηση η κοπέλα ζήτησε από τον πρώην βιαστή της, να σηκώσει το κεφάλι, να την κοιτάξει στα μάτια και να της πει γιατί το έκανε αυτό.

Στο βίντεο που κατέγραψε η Ιρακινή Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και μετέδωσε η ιρακινή τηλεόραση το βράδυ του Σαββάτου αποτυπώνεται η συγκλονιστική στιγμή που η νεαρή γυναίκα κοιτά κατάματα τον τζιχαντιστή, την ώρα που εκείνος αποφεύγει επίμονα το βλέμμα της.

«Σήκωσε το κεφάλι σου. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Επειδή είμαι Γιαζίντι; Ήμουν 14 ετών όταν με βίασες. Σήκωσε το κεφάλι σου. Έχεις αδελφή; Έχεις συναισθήματα; Έχεις τιμή; 14 χρόνων ήμουν, όσο η κόρη σου, ο γιος σου, η αδελφή σου…

Μου κατέστρεψες τη ζωή μου. Μου πήρες τα πάντα, μου έκλεψες τα όνειρά μου. Αλλά τώρα ξέρεις τι θα πει βασανιστήρια. Ξέρεις πως είναι να βασανίζεσαι, τι θα πει μοναξιά. Αν είχες λίγη λογική και αισθήματα δεν θα βίαζες και μάλιστα σε αυτή την ηλικία», του είπε πριν καταρρεύσει στο έδαφος, αναφέρει η Daily Mail.

Καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο ο βιαστής του ISIS, δεν σήκωσε το βλέμμα του από το πάτωμα. 

Δεν έγινε γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιους λόγους συνελλήφθη ο Χουμάμ από την Ιρακινή αστυνομία. Επίσης δεν είναι γνωστό πως ακριβώς αντέδρασαν οι γερμανικές αρχές όταν η κοπέλα κατήγγειλε την πρώτη συνάντηση της με τον βιαστή της , στους δρόμους της Στουγκάρδης.

Όπως είχε η ίδια δηλώσει , της είχαν υποσχεθεί να κάνουν έρευνες αλλά τελικά της είπαν ότι δεν μπορούν να τον συλλάβουν διότι δεν διέπραξε αδίκημα σε γερμανικό έδαφος, και ήταν κι ο ίδιος καταχωρημένος σαν πρόσφυγας.
 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ