Άγριες Μέλισσες:  Καρέ - καρέ οι πρώτες εικόνες από το γάμο του Νικηφόρου & της Ασημίνας - Ποιες εξελίξεις έρχονται; Φώτο

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού έρχονται την εβδομάδα 2 με 5 Δεκεμβρίου στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“.

Αρχικά θα δούμε τον Νικηφόρο, μετά την αποκάλυψη της Ανέτ να δηλώνει αποφασισμένος να τη βοηθήσει να διορθώσουν την αδικία σε βάρος του Μιλτιάδη, ενώ η Ασημίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο της παρά τις ενοχές που νιώθει.

Στο μεταξύ, η Ελένη ανοίγει την καρδιά της στη Βιολέτα και οι δυο γυναίκες θα έρθουν πιο κοντά. Παράλληλα, ο Λάμπρος δεν το κουνάει από το πλευρό του πατέρα του, όμως μια αναπάντεχη επίσκεψη θα τους αναστατώσει. Από την άλλη, η Ελένη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της και ο Κυπραίος είναι εκεί για εκείνην. Όταν, όμως, της αποκαλύψει την πραγματική του σχέση με τον Δούκα, πώς θα το αντιμετωπίσει;

Δούκας και Μιλτιάδης σε νέα αναμέτρηση

Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δυο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα, το χωριό συνεχίζει να γυρνάει την πλάτη στη Βιολέτα και το καφενείο της, όμως, ένα απρόσμενο θαύμα βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Παράλληλα, ο Κυπραίος αναθερμαίνει τη σχέση του με τη Μυρσίνη, ενώ η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταματήσει να τον εμπιστεύεται.

Ένα μήνα μετά, ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι προ των πυλών, ενώ ο Μιλτιάδης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο ενώ ο Κλεομένης γίνεται μάρτυρας μιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο.

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος και η Δρόσω βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι των Σταμίρη και μια ιδιαίτερη κατάσταση θα τους αναστατώσει και τους δυο.

Ο Νέστορας δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια και που θα ξυπνήσει  μνήμες από ένα τραγικό λάθος του παρελθόντος του.

Ασημίνα και Νικηφόρος παντρεύονται

Κι ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται, ο Μιλτιάδης γυρίζει στο χωριό από το νοσοκομείο και έχει μια ειλικρινή συζήτηση με την Ελένη.

Η Δρόσω παλεύει με τη ζήλια που αρχίζει να νιώθει για τον αγαπημένο της αδελφής της…

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, και η κοπέλα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της, πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ