Βίντεο: Χρήσιμα tips από την Σίσσυ Φειδά για το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Σίσσυ Φειδά στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, όπως έχουν κάνει και πολλοί άλλοι celebrities, και ταυτόχρονα με ένα βίντεο στο Instagram έδωσε χρήσιμες συμβουλές.

Αρχικά, η 45χρονη interior designer προτείνει στους διαδικτυακούς της φίλους να διαλέξουν ένα δέντρο καλής ποιότητας που να μοιάζει φυσικό, να ανοίξουν καλά τα κλαδιά του και, φυσικά, να βάλουν πάρα πολλά φωτάκια!

Σημαντικό, όπως λέει, είναι να διαλέξετε το θέμα που θέλετε να έχει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Η ίδια επέλεξε φέτος τα στολίδια της να είναι στις αποχρώσεις του κόκκινου και ομολογουμένως το δέντρο της είναι εντυπωσιακό.

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η ομορφότερη γιορτή του χρόνου έρχεται και φέτος στολίζω κόκκινα! Βρήκα τα ωραιότερα στολίδια και το πιο υπέροχο δέντρο στα @maxstoresofficial που στοΛυσανε με την απίστευτη ποικιλία τους και τις ακόμα πιο απίστευτες τιμές τους!Πάρτε ιδέες και stay tuned! Πολύ σύντομα θα σας δείξω το δέντρο μου ολοκληρωμένο!Καλα Χριστούγεννα#maxstores @mozaikagency #christmas #christmastree #christmasdecor #christmasdecorations #christmasmood #christmasdecorating #christmastime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Feida (@sissyfeida) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ