Χριστουγεννιάτικο Bazaar και Γεύμα του MDA Ελλάς στο Ecali Club - Λαμπερές παρουσίες & γιορτινή ατμόσφαιρα 

To καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar και Γεύμα του MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις), ολοκληρώθηκε με επιτυχία για άλλη μία χρονιά, στο The Ecali Club.

Το ολοήμερο φιλανθρωπικό Bazaar, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα με διάθεση προσφοράς, και τη συμμετοχή γνωστών και αγαπημένων καταστημάτων, αρωγών του έργου του MDA.

Πλήθος κόσμου άρχισε να προσέρχεται από νωρίς το πρωί για να πραγματοποιήσουν τις Χριστουγεννιάτικές τους αγορές, στηρίζοντας τους σκοπούς του Σωματείου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε μεσημεριανό γεύμα για 300 φίλες και Μέλη του MDA Ελλάς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, του The Ecali Club.

  • Μεγάλος χορηγός: The Ecali Club.
  • Χορηγοί: HeadX, Institute of Life.

Ελίνα Βασιλακη, Ελεάνα Ζησιάδη
 

Υποστηρικτές: Όμιλος ΜΠΟΥΤΑΡH, COCA COLA Τρία Έψιλον, SOTIRIS VRETTOS, HOME TRADITION.

Kαταστήματα: ANATOL, THE SWEET SPOT, BIJOU BIJOU, SKAPERDAS, FINE STATIONARY, VENETIA VILDIRIDIS, LALAOUNIS, ROTATE, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, VASSILIA, TIKI TIKI, CUBANIS COLLECTION, C’EST BON, VOURAKIS JEWELLERY, ΚΟΥΦΕΤΑ ΜΕ…ΚΕΝΤΗΜΑ, MIRANTA’S, SOTIRIS VRETTOS.

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.
Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

ΑΛΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΑΡΛΟΥ, ΟΛΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑ, ΜΑΙΡΗ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΕΑΝΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΛΥΨΩ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΑΛΙΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΡΡΑ

Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο.

ΖΩΗ ΒΙΔΑΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΒΙΔΑΛΗ
 

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www. mdahellas.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ