Αλβανία: Ο γιος του πρωθυπουργού Έντι Ράμα αποχαιρετά για πάντα την 24χρονη κοπέλα του - Σκοτώθηκε με την οικογένεια της στο σεισμό (φώτο)

Την είδηση έκανε γνωστή ο Γκρέγκορ Ράμα με ανάρτηση του στο Instagram

Οι συγγενείς των αγνοούμενων που βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο ισχυρότερος  σεισμός των τελευταίων δεκαετιών στην Αλβανία, περιμένουν με αγωνία κάποιο νέο από τα συνεργεία διάσωσης. Ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 40.

Διασώστες από την Ελλάδα, τη Γαλλία , την Κροατία , την Ελβετία και την Τουρκία δίνουν μάχη με το χρόνο, μαζί με τους Αλβανούς συναδέλφους τους.

Ο φονικός σεισμός έπληξε και την οικογένεια του  Έντι Ράμα. Ανάμεσα στους νεκρούς που άφησε πίσω του, η 24χρονη  Kristi Reci, η κοπέλα του γιου του πρωθυπουργού της Αλβανίας, που σκοτώθηκε μαζί με όλη την οικογένεια της.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση στο Instagram ο ίδιος ο Γκρέγκορ Ράμα. "Μεταξύ των πολλών θυμάτων αυτής της τραγωδίας είναι και ένα άτομο δικό μου που πέθανε μαζί με τον αδερφό της, την μητέρα της και τον πατέρα της. Μόνο δύο πτώματα ανασύρθηκαν από τα ερείπια", έγραψε.

Σύμφωνα με το News1 ο Γκρέγκορ Ράμα και η Kristi Reci είναι μαζί εδώ και κάποια χρόνια και το ζευγάρι διατηρούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ