Βίντεο : Η στιγμή που ο ληστής πυροβολεί στο κεφάλι 23χρονη μέσα στο κατάστημα - Υποψίες ότι ο δράστης ήταν το αγόρι της

Η άτυχη κοπέλα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Από θαύμα ζει ακόμα μία 23χρονη ταμίας σε μαγαζί με ρούχα, στο Σάο Μιγκέλ, της Βραζιλίας. Την πυροβόλησε στο κεφάλι ένας άντρας με κράνος που μπήκε για να ληστέψει το κατάστημα. Η οικογένεια της ισχυρίζεται ότι ο άντρας αυτός είναι ο πρώην φίλος της.

Η κάμερα ασφαλείας στο κατάστημα κατέγραψε την σοκαριστική στιγμή που ο ληστής πυροβόλησε την άτυχη Renata Ranyelle Almeida, το απόγευμα του Σαββάτου.Μετά την εισβολή του στο κατάστημα ο δράστης έστειλε τις άλλες τρεις υπαλλήλους στο πίσω μέρος του μαγαζιού.

Στη συνέχεια ζήτησε από την άτυχη κοπέλα να του δώσει τα χρήματα από το ταμείο και παρότι εκείνη του έδωσε τα χρήματα ήρεμα και δεν αντιστάθηκε καθόλου, εκείνος την πυροβόλησε εν ψυχρώ στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά ο ληστής διέφυγε με τη μηχανή του. Οι συγγενείς της κοπέλας κατέθεσαν στην αστυνομία ότι πρόκειται για το πρώην αγόρι της. Η αστυνομία βρήκε τον πρώην φίλο της κοπέλας και τον ανέκρινε αλλά εκείνος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

 Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως πιστεύουν ότι όντως ο συγκεκριμένος άνδρας πήγε στο κατάστημα με σκοπό να την σκοτώσει και το έκανε να φαίνεται σαν ληστεία, μόνο που η κοπέλα δεν αντέδρασε καθόλου στην θέα του όπλου. 



Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail η Renata Ranyelle Almeida, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Tarcísio Maia Regional Hospital

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ