Μανχάταν: Γνωστή ηθοποιός & μοντέλο δέχθηκε άγρια επίθεση σε μπαρ - Παραμορφώθηκε από το ξύλο (φώτο)

Ξυλοκοπήθηκε άγρια από γκρουπ 15 ατόμων

Η βραδινή έξοδος παρολίγο να καταλήξει σε τραγωδία για την ηθοποιό και μοντέλο Τζένιφερ Αγκοστίνι και τον σύντροφο της. 

Η Τζένιφερ Αγκοστίνι (Jennifer Agostini) σε έξοδό της σε μπαρ στο Midtown του Μανχάταν ξυλοκοπήθηκε άγρια από μαύρους θαμώνες, μαζί με τον άνδρα που τη συνόδευε, ο οποίος είναι  επίσης μοντέλο.

Η 43χρονη ηθοποιός και ο 47χρονος συνοδός της  Prendinellys Garcia, δέχθηκαν σφοδρή επίθεση από γκρουπ 10 με 15 ατόμων, αναφέρει το New York Post

Αρχικά τους έβρισαν, αλλά όταν η Τζένιφερ Αγκοστίνι και ο φίλος της θέλησαν να απομακρυνθούν, άρχισαν να τους χτυπούν με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα. «'Επεσα κάτω και τουλάχιστον οκτώ άτομα ήρθαν από πάνω μου και με χτυπούσαν με κάθε τρόπο» δήλωσε στο δικαστήριο του Μανχάταν η Τζένιφερ Αγκοστίνι.

Το ζευγάρι είχε βγει το Σάββατο για να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός φίλου τους, και δέχθηκαν την επίθεση λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα.

Η 43χρονη ηθοποιός, που έχει κλείσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά και θα έχει γυρίσματα από τον Μάρτιο, είδε το πρόσωπό της να παραμορφώνεται οικτρά. Φυσικά θα αναγκαστεί να προβεί σε σειρά πλαστικών επεμβάσεων για να καταφέρει ν α αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το ζευγάρι ζητά να εξεταστεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να ταυτοποιηθούν οι δράστες της επίθεσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ