Επίδειξη μόδας του Vassilis Zoulias feat. Pericles Kondylatos - H «Νέα εποχή»

Η επιβλητική λατινική φράση Νovus Ordo Seclorum, υπάρχει στη Μεγάλη Σφραγίδα των ΗΠΑ, που εγκρίθηκε από το Κογκρέσο τον Ιούνιο του 1782, απεικονίζεται και στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου από το 1935 και σημαίνει «νέα τάξη στους αιώνες», «Νέα εποχή». 

Αυτή η φράση όμως σηματοδοτεί και τη νέα τάξη πραγμάτων που φέρνει με αυτό το show o ανατρεπτικός σχεδιαστής κοσμημάτων Pericles Kondylatos.

Με έμπνευση και αναφορές από τους αρχαίους πολιτισμούς των Ίνκας, των Αζτέκων, των Αιγυπτίων και των Ελλήνων και μία γερή δόση οριενταλισμού και πολυτέλειας ο Pericles Kondylatos,  με ένα show που το διατρέχει το spiritual luxury, επιστρέφει πίσω στο παρελθόν και στις ρίζες του ανθρώπου για να κάνει μια ανασκόπηση στις βασικές μας αξίες χαμένες στο χρόνο και να αγκαλιάσει τον παγκόσμιο πολιτισμό. 

Οι δημιουργίες όμως του Pericles Kondylatos μας υποδέχονται και σε μία Νέα Εποχή: 

Εκεί το κόσμημα έχει «γεννηθεί» από όλα τα δυνατά υλικά, τα πιο ζωντανά χρώματα και την λάμψη του επιβλητικού χρυσού να κυριαρχεί.

Εκεί το κόσμημα γίνεται πρωταγωνιστής, αψηφά το Χωροχρόνο και σμιλεύει μία αισθητική όπου οι voluptuous δημιουργίες του ταλαντούχου Έλληνα σχεδιαστή κοσμημάτων  ακροβατούν περίτεχνα μεταξύ μόδας και τέχνης γεφυρώνοντας τους δύο κόσμους. 

Μία νέα εποχή ανοίγει όμως και o Vassilis Zoulias με την capsule συλλογή του προτείνοντας μία out of the box οπτική.
Με οικολογική ευαισθησία ο Vassilis Zoulias  σχεδίασε φορέματα όλα φτιαγμένα από φορέσιμη eco ψάθα, ένα «δύσκολο» υλικό που το διαχειρίστηκε με την ίδια συνέπεια όπως τις πολύτιμες υφές που μετατρέπει σε κομψές δημιουργίες. 

Οι ψάθινες haute couture δημιουργίες του Vassilis Zoulias σε έντονες μονοχρωμίες αλλά και σε αρμονικούς συνδυασμούς  μαζί με τα εντυπωσιακά κοσμήματα του Pericles Kondylatos μετατρέπουν το show σ’ ένα αέναα κινούμενο art installation και οι δύο σχεδιαστές καινοτομούν ακόμη φορά.

Don’t forget! Μετά την επίδειξη ακολουθεί πάρτι!

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

  • Galénic:Η μεγάλη γαλλική εταιρεία ομορφιάς με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της προσφέρει στις γυναίκες ορατά και αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα.
  • ΒΜW Sfakianakis: H πολυτέλεια εν κινήσει για τους λάτρεις της premium αυτοκίνησης
  • MediΠΡΙΝΟΥ: Τα Κέντρα Επιστημονικής Ιατρικής & Αισθητικής  προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες υγείας ομορφιάς και αδυνάτισμα.
  • Scholl: Η Scholl δημιουργεί υποδήματα με  άνεση και στυλ.

ME THN ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  • Φοβερά Προστασία Α.Ε  Λογιστικές, Φοροτεχνικές, Μισθοδοτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.
  • Στεγνοκαθαριστήρια Kouka Cleaners

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ