Τουρκία: Σκότωσε τη σύζυγό του, την τεμάχισε και πέρασε κομμάτια από μηχανή του κιμά

Με κάθε λεπτομέρεια και απόλυτη ψυχραιμία περιέγραψε στο δικαστήριο της Τουρκίας τον τρόπο δολοφονίας της συζύγου του.

Η δολοφονία της Τζεμιλέ Ερτούκογλου, η οποία βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, έγινε πέρυσι στις 28 Νοεμβρίου και σήμερα ξεκίνησε η δίκη στην Μερσίνα της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, ο κατηγορούμενος, σύζυγός της Μουσταφά Ερτούκογλου απολογούμενος, ανέφερε στο δικαστήριο όλες τις λεπτομέρειες, υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του τον απάτησε, στη συνέχεια την κάλεσε στο σπίτι με την ευκαιρία της επετείου του γάμου τους για να της δώσει δώρο, της έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι, την τεμάχισε και την έριξε σε μηχανή του κιμά.

Ένα μέρος του πτώματος το έριξε στα σκουπίδια και άλλο το έθαψε στο κοιμητήριο της πόλης, όπως είπε, σύμφωνα με το ntv.com.

Ακόμη και ο δικαστής ενοχλήθηκε από τις αποκαλύψεις

Οι λεπτομέρειες ήταν τόσο τρομακτικές, που ακόμη και ο δικαστής δήλωσε ότι ενοχλήθηκε από όσα άκουσε, ενώ η αδερφή του θύματος ζητά να επιβληθεί η πιο βαριά ποινή στον δράστη. Την ίδια ώρα, μία φίλη της άτυχης γυναίκας κατέθεσε πως ήθελε να χωρίσει τον σύζυγό της επειδή ασκούσε βία επάνω της αλλά και εξαιτίας χρεών.

Να σημειωθεί πως στην δίκη συμμετείχαν 40 γυναίκες δικηγόροι, εκπροσωπώντας δικηγορικά γραφεία που στηρίζουν τα δικαιώματα γυναικών. Η σημερινή ακροαματική διαδικασία κράτησε τέσσερις ώρες και θα συνεχιστεί στις 4 Δεκεμβρίου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ