Christian Louboutin: Ο "μάγος" των παπουτσιών εμπνέεται από την "Ωραία κοιμωμένη" - Δείτε τις ονειρικές γόβες που σχεδιάσε (φώτο)

Παραμυθένιες δημιουργίες....

Τι συμβαίνει όταν ένας διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών εμπνέεται από μία διάσημη πριγκίπισσα του παραμυθιού; Δημιουργεί ονειρικές γόβες με μπαρέτες . Από τις 7 Νοεμβρίου έως τις 16 Ιανουάριου του 2020 παρουσιάζεται στη βασιλική όπερα  του Λονδίνου η παράσταση "Η ωραία κοιμωμένη". 

Ο Christian Louboutin με έμπνευση την παράσταση δημιούργησε μία συλλεκτική σειρά από υπέροχα βραδινά παπούτσια. Οι εμβληματικές κόκκινες σόλες , σμίγουν με μεταξωτές κορδέλες, τούλι, βελούδο και pvc, και γίνονται γόβες φτιαγμένες για τις πριγκίπισσες του παραμυθιού.

Ο διάσημος σχεδιαστής δηλώνει ότι το μπαλέτο και τα κουστούμια του , ήταν στο επίκεντρο της δουλειάς του» και με αφορμή την μαγεία της «Ωραίας Κοιμωμένης» ήρθε η στιγμή να πει το δικό του παραμύθι στο κοινό.

Υπογράφει λοιπόν μεταξύ άλλων μια «βραχιολέ» γόβα στολισμένη με τριαντάφυλλο και με αγκάθια στο τακούνι της και μια «μπαλαρίνα» κατακόκκινη διακοσμημένη με κρύσταλλα.

Τούλι, pvc, κόκκινο, nude, μαύρο δεσπόζουν πάντως γενικότερα στη συλλογή, ενώ οι μεταξωτές κορδέλες που δένουν στον αστράγαλο τονίζουν και ομορφαίνουν τα πόδια.

Για κάθε ζευγάρι της συλλογής "The Sleeping Beauty",  που θα πωλείται ο οίκος δεσμεύεται να δωρίζει ι να προσφέρει ένα ζευγάρι παπουτσιών  μπαλέτου, στη βρετανική εταιρεία μπαλέτου, η οποία χρησιμοποιεί πάνω από 6.000 ετησίως, αναφέρει η γαλλική Vogue.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ