Βρετανία: Μεγάλη πυρκαγιά στο ιστορικό ξενοδοχείο "Claremont" - Σοκάρουν οι εικόνες που δείχνουν τις φλόγες να βγαίνουν από τα παράθυρα (φώτο-βίντεο)

Η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις πολύ γρήγορα

Ένα ιστορικό ξενοδοχείο Βικτωριανής εποχής , στη Βρετανία, τυλίχθηκε στις φλόγες όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο υπόγειο του. Το ξενοδοχείο Claremont Hotel στην περιοχή του Ίστμπουρν της Αγγλίας, εκκενώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής  . 

GRAHAM LYN

Για λόγους ασφαλείας εκκενώθηκε και το γειτονικό ξενοδοχείο Pier Hotel.

Περίπου 60 πυροσβέστες και 12 οχήματα επιχειρούν στην περιοχή σύμφωνα με το BBC. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρά τραυματισμένους. Έξι άτομα έχουν δεχθεί τις πρώτες βοήθειες για μικροτραυματισμούς ενώ ένας άνθρωπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

EDDIE MITCHELL

Οι αρχές συμβουλεύουν τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή , και όσους μένουν κοντά στο ξενοδοχείο να έχουν τις πόρτες και τα παράθυρα τους κλειστά , επειδή υπάρχει πολύς καπνός στην περιοχή.

 

 

Φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα Social Media, δείχνουν τις φλόγες να βγαίνουν από τα παράθυρα και τη στέγη του ξενοδοχείου.Οι δρόμοι στην περιοχή έχουν κλείσει.

EAST SUSSEX FIRE AND RESCUE SERVICE

Ένοικοι του ξενοδοχείου δήλωσαν ότι άκουσαν μία πολύ δυνατή έκρηξη και στη συνέχεια νόμιζαν ότι το ξενοδοχείο καταρρέει.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Mark Andrews, δήλωσε: "Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό συμβάν και η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις πολύ γρήγορα".

EAST SUSSEX FIRE AND RESCUE SERVICE

"Η άμεση κινητοποίηση του προσωπικού του ξενοδοχείου που φρόντισε να απομακρυνθούν αμέσως όλοι οι ένοικοι, βοήθησε ώστε να μην έχουμε θύματα και τους ευχαριστούμε γι' αυτό", συμπλήρωσε.

 

​​​​​​​

 

Το κτήριο το οποίο στεγάζει το Claremont Hotel κατασκευάστηκε μεταξύ του 1851 και του 1855.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ