Λαμπερή πρεμιέρα για τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο στο Faust!

Αυλαία σήκωσε τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος στη μουσική σκηνή του Faust, όπου και θα συνεχίσει να εμφανίζεται κάθε Δευτέρα με ξεχωριστούς καλεσμένους κάθε φορά.

Στο πλούσιο μουσικό πρόγραμμα της πρεμιέρας, που περιείχε τα πάντα, τον συνόδευσε στη σκηνή ο λαϊκός τροβαδούρος Γιώργος Μαργαρίτης. Στο κοινό βρέθηκαν και πολλοί καλλιτέχνες, φίλοι και συνοδοιπόροι του Γιάννη, όπως η Άντζελα Δημητρίου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται, με τις επόμενες ιστορίες να ξετυλίγονται τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου με τη Μιρέλα Πάχου και τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Μία θεματική μουσική παράσταση με τον ίδιο επί σκηνής στο πιάνο του να τραγουδά και να παίζει, ξεδιπλώνοντας προσωπικές ιστορίες μέσα από τραγούδια δικά του, αλλά και σπουδαία τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Κάθε Δευτέρα, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος με καλεσμένους έκπληξη - μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές, συνεργάτες και συνοδοιπόρους του Γιάννη μέσα στα χρόνια, θα μας αφηγηθούν μέσα από τα τραγούδια, τις πιο προσωπικές τους στιγμές.


 
Σε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές της κάθε βραδιάς ο σημαντικός στιχουργός, ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος Αντώνης Ανδρικάκης θα υποδέχεται και θα παρουσιάζει τους καλεσμένους, βοηθώντας τους να ξετυλίξουν το νήμα της δικής τους ιστορίας, μέσα από διαδραστικές ερωτήσεις και συζήτηση μπροστά στο κοινό.
 
Συμμετέχουν επίσης τρείς εξαιρετικοί σολίστ μουσικοί και δύο χαρισματικές νέες τραγουδίστριες: η Μυρτώ Ναούμ και η Δήμητρα Μπουλούζου, τραγουδώντας όλοι μαζί και ψάχνοντας για κάτι που ως το τέλος της βραδιάς θα μας έχει ενώσει.

«Κάθε Δευτέρα και μια ιστορία» με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο επί σκηνής να σας υπόσχεται μία μουσική παράσταση γεμάτη μοναδικές, αγαπημένες μελωδίες, φρέσκο ήχο και δυνατές στιγμές συγκίνησης.
 
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουμε όλοι μια φωνή, θα μπλέξουμε τα τραγούδια που αγαπάμε και θα κάνουμε την κάθε βραδιά μια ξεχωριστή συλλεκτική ατμόσφαιρα ψυχής.
 
Να είστε εκεί.»


 
Info:

  • FAUST
  • ΚΑΛΑΜΙΩΤΟΥ 11 & ΑΘΗΝΑΙΔΟΣ 12, ΑΘΗΝΑ
  • ΤΗΛ.: +30 210 3234095
  • Email: info@faust.gr
  • Από Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019
  • Ώρα έναρξης: 21:30
  • Τιμή εισόδου: 8€

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ