Ο Παύλος Κοντογιαννίδης αντικαθιστά τον Γιώργο Παρτσαλάκη - Το σοβαρό ατύχημα που είχε γλιστρώντας στο μπάνιο του & η συγνώμη στους συναδέλφους (φώτο)

"Θα κρατήσει τουλάχιστον ένα μήνα - Πονάω", δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Βάσια Παναγοπούλου, και μιλώντας για την παράσταση «Ξενοδοχείο ο παράδεισος» στο θέατρο Alhambra, αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παρτσαλάκης που επρόκειτο να παίξει στην παράσταση είχε ένα σοβαρό ατύχημα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός θα αντικατασταθεί από τον Παύλο Κοντογιαννίδη.

"Χθες το βράδυ, ο Γιώργος με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “βγήκα από την μπανιέρα, γλίστρησα στα νερά του μπάνιου και έσπασα κνήμη και αστράγαλο”… Ευτυχώς είναι σε πολύ καλά χέρια ιατρικά αλλά φυσικά δεν μπορεί αυτό το διάστημα να παίξει στην παράσταση…

Προχωράμε με μια εξαιρετική συγκυρία και επιλογή που είναι ο Παύλος Κοντογιαννίδης ”είπε η ηθοποιός, τονίζοντας: “Πολύ σπουδαίος ηθοποιός και είναι χαρά μου που θα συμπράξουμε".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βγαίνει και με τακούνι στιλέτο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Partsalakis (@giorgos_partsalakis_official) στις

"Ζητώ συγνώμη από τους συναδέλφους"

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Το πρωϊνό", είπε

«Βγήκα από το μπάνιο. Υπήρχε νερό έξω και γλίστρησα. Βγήκε ο αστράγαλος. Έσπασε η κνήμη και η περόνη. Βρίσκομαι στον γύψο. Θα κρατήσει τουλάχιστον ένα μήνα. Πονάω»

«Να ζητήσω συγγνώμη από τους συναδέλφους που τους άφησα στο κενό. Είμαι πολύ πικραμένος γιατί έμειναν όλα στη μέση, έμειναν άνθρωποι στο κενό, προσπαθούν να με αντικαταστήσουν και καλά κάνουν» συνέχισε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ