27χρονη σκότωσε και τους τρεις νεογέννητους γιους της - Ζήλευε παθολογικά τον άντρα της που "έκλεψε" από τη μαμά της (φώτο-βίντεο)

Άφησε μόνο την 8χρονη κόρη της να ζήσει

Σοκάρει η ιστόρια της  Brittany Pilkington. Η 27χρονη γυναίκα από το Οχάϊο, κατηγορήθηκε και κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία των τριών γιων της και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 37 ετών. Η υπόθεση της Brittany Pilkington θα εκδικαζόταν την επόμενη χρονιά, αλλά λόγω της ομολογίας της απέφυγε την καταδίκη της σε θάνατο.

Ο τριών μηνών γιος της, Noah βρέθηκε νεκρός τον Αύγουστο του 2015 στο σπίτι που έμενε η παιδοκτόνος με τον άντρα της στο δυτικό Οχάιο. Ο 4χρονος Gavin πέθανε  τον Απρίλιο του 2015. Ενώ ο μόλις τεσσάρων μηνών Niall πέθανε το 2014.

Η μητέρα ομολόγησε την πράξη της στην αστυνομία την ημέρα που βρέθηκε νεκρός ο Noah. Στην αρχή υποστήριξε ότι είχε κατάθλιψη και φοβόταν ότι οι γιοι της όταν μεγαλώσουν θα φέρονται άσχημα στις γυναίκες.

Στη συνέχεια στην ομολογία της, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε, την ημέρα του θανάτου του Noah, η Pilkington είπε ότι προκάλεσε ασφυξία στα αγόρια με τις κουβερτούλες τους, γιατί λάμβαναν περισσότερη προσοχή από τον σύζυγό της, Joseph Pilkington, από ότι η ίδια και η κόρη της.

Ο Joe Pilkington βρισκόταν στη δουλειά τη στιγμή και των τριών δολοφονιών και δυστυχώς ήταν αυτός που έβρισκε τα παιδιά νεκρά όταν επέστρεφε στο σπίτι της οικογένειας.

Ο Noah πέθανε μέσα σε λίγες ημέρες από την επιστροφή του στο σπίτι, καθώς δικαστής τον είχε θέσει σε καθεστώς προστασίας. Οι αρχές δεν είχαν αρκετά στοιχεία για τους θανάτους των δύο παιδιών και δεν μπορούσαν να προβλέψουν ότι και ο γιος που είχε απομείνει στην οικογένεια θα έβρισκε τραγικό θάνατο με τον ίδιο τρόπο.

Η 8χρονη κόρη του ζευγαριού Hailey είναι υγιής και μεγαλώνει πια από τους θείους της.

Η 27χρονη είχε παντρευτεί τον πρώην σύντροφο της μητέρας της και από ότι φαίνεται τον ζήλευε παθολογικά.



Το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο, αλλά ο Pilkington καταδικάστηκε για σεξουαλική σχέση με ανήλικη, καθώς όταν ξεκίνησαν τη σχέση τους η Brittany ήταν ανήλικη και ουσιαστικά λειτουργούσε ως πατριός της για περίπου έξι χρόνια.

Το 2009 όταν η Brittany ήταν 17 ετών, ο Joseph, ο οποίος είναι δύο δεκαετίες μεγαλύτερος της, την άφησε έγκυο, αναφέρει η Daily Mail.

“Η Brittany έκλεψε από όλους μας την ευκαιρία να δούμε τα τρία αυτά όμορφα αγόρια να μεγαλώνουν" είπε ο θείος Hailey, ο οποίος ανέλαβε την κηδεμονία της.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ