Η Κέιτ Μίντλετον με stylish σιλουέτα απίθανο μοβ σύνολο & λαμπερή εμφάνιση (φώτο)

Το υπέροχο look που αγαπήσαμε

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε μία από τις πιο ωραίες της εμφανίσεις στα εγκαίνια του ειδικού νοσοκομείου για παιδιά Nook. Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον συνδυάζει την αριστοκρατική κομψότητα με την μοντέρνα και δυναμική αισθητική.

Με ένα εκπληκτικό μοβ σύνολο Oscar De La Renta, μαύρο οπάκ καλσόν και μαύρες σουέντ γόβες ,  Gianvito Rossi, η 37χρονη πριγκίπισσα παρουσίασε το look που αγαπήσαμε , συνδυάζοντας τα "trend" της σεζόν με τη φινέτσα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο νέο νοσοκομείο του φιλανθρωπικού ιδρύματος Framingham Earl, η Κέιτ συναντήθηκε με παιδιά και οικογένειες που υποστηρίζονται από το Ίδρυμα EACH, ξεναγήθηκε στον ξενώνα και στους χώρους του νοσοκομείου και αποκάλυψε την πλάκα με την επιγραφή για να εγκαινιάσει  επίσημα το κτίριο.

Τα ειδικά νοσοκομεία Παίδων , όπως είναι το Nook , στην ανατολική Αγγλία , περιθάλπτουν παιδιά και νέους με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή ασθένειες και φροντίζουν τις οικογένειες τους, αναφέρει η Daily Mail.

Λαμπερή, χαμογελαστή και ευδιάθετη η Κέιτ, συνομίλησε με τα παιδιά και τους γονείς τους , και αντάλλαξε φιλοφρονήσεις και αστεία.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ