Ιθάκη: Όλο το δραματικό παρασκήνιο του ερωτικού τρίο που κατέληξε στο φόνο του εραστή - Η απελπισία του πατέρα που έχανε την κόρη του

Οι κάτοικοι του νησιού γνώριζαν τα προβλήματα αλλά κανείς δεν περίμενε ότι ο 54χρονος θα φτάσει στο φόνο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ιθάκης από την είδηση ότι ένας 54χρονος άντρας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 40χρονο αλλοδαπό σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τις μαρτυρίες των κατοίκων του νησιού , υπήρχαν αρκετά προβλήματα στη σχέση του 54χρονου με την 42χρονη σύζυγο του.

Κανείς όμως δεν περίμενε ότι τα προβλήματα αυτά θα κατέληγαν στο φόνο του 40χρονου εραστή της.

O 54χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν σε διάσταση με τη 42χρονη σύζυγό του, η οποία το ίδιο διάστημα είχε συνάψει σχέση με τον 40χρονο Βρετανό.

Στις 16 Νοεμβρίου ο 54χρονος εντόπισε το ΙΧ της εν διαστάσει συζύγου του κοντά στο ξενοδοχείο όπου έμενε ο 40χρονος. Οι δύο άνδρες άρχισαν να καβγαδίζουν και γρήγορα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας άρχισε να τον γρονθοκοπά ασταμάτητα στο κεφάλι και στο σώμα.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι στο ξενοδοχείο μας πέθανε ένας νέος άνθρωπος. Eχουμε σοκαριστεί όλοι, η κοινωνία έχει σοκαριστεί. Όπως και να είναι, έφυγε μια ζωή», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

"Ο πατέρας θα έχανε την κόρη του - Η μητέρα ήθελε να φύγει με το παιδί"

Την ίδια ώρα, κάτοικος του νησιού αποκαλύπτει πως η 42χρονη μητέρα ήθελε να φύγει από το νησί μαζί με την 8χρονη κόρη τους.

«Είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου και αυτός ήθελε το παιδάκι να το κρατήσει εδώ. Αυτή ήθελε να το πάρει μαζί της, όπως λένε εδώ πέρα», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ο κάτοικος του νησιού.

Συνεπώς, αυτός ήταν πιθανώς ο λόγος που έκανε τον 54χρονο να χάσει τον έλεγχο  και εν συνεχεία να ξυλοκοπήσει τον 40χρονο Βρετανό, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τη στιγμή του άγριου φονικού δεν είχε αντιδράσει για τον χωρισμό του.

Ο 54χρονος πατέρας και μετέπειτα δολοφόνος δεν αντιδρούσε στην αποχώρηση της συζύγου του. Δεν μπορούσε, όμως, να διανοηθεί ότι θα έχανε το παιδί του.

Η αγάπη του 54χρονου πατέρα για την 8χρονη κόρη του ήταν γνωστή στο Βαθύ της Ιθάκης. Όταν διαπίστωσε ότι ο 40χρονος που του πήρε  τη γυναίκα δρομολογούσε την φυγή της κόρης του, τότε θόλωσε.

Πήγε και βρήκε τον 40χρονο στο ξενοδοχείο που διέμενε και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Ο 40χρονος,, ήθελε να επιστρέψει στη Βρετανία, όπου διέμενε μόνιμα, μαζί με τη γυναίκα και την κόρη της.

Η τοπική κοινωνία φαίνεται να γνώριζε τα προβλήματα του ζευγαριού, ωστόσο παρακολουθεί τις εξελίξεις μουδιασμένη, αφού τίποτα δεν προμήνυε ότι ο 54χρονος θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Οπως λένε κάτοικοι, ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δώσει δικαιώματα. Σημειώνεται ότι τόσο ο 54χρονος όσο και η 42χρονη έχουν συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές. Ο άντρας κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης και η γυναίκα για έκθεση σε κίνδυνο ζωής.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ