Τσιτσιπάς: "Ευχαριστώ όσους με στήριξαν με ελληνικές σημαίες στον τελικό - Είναι μοναδικό να έχω τέτοιο "στρατό" (βίντεο)

"Είναι φοβερό συναίσθημα να φέρνω τους Έλληνες πιο κοντά και να τους κάνω να μαθαίνουν το άθλημα. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και που κάνω κάτι τόσο καλό για την Ελλάδα, νιώθω περήφανος που είμαι Έλληνας"

Συγκινημένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες  που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Ο2 του Λονδίνου για να τον στηρίξουν στον τελικό των ATP Finals απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ κρατώντας μια ελληνική σημαία.

«Είναι μοναδικό το να έχω έναν τέτοιο "στρατό" να με στηρίζει ενώ βρίσκομαι στο κορτ. Μου δίνουν τόση ενέργεια. Μου δίνουν τη δύναμη της πίστης ότι μπορώ να πετύχω όλα όσα θέλω στο κορτ.

Μου δίνουν κίνητρο. Μου δίνουν τόση ενέργεια και το λατρεύω αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω καθέ έναν ξεχωριστά απ' όλους οσους με στήριξαν σήμερα με ελληνικές σημαίες. Με έκαναν να νιώσω σαν το σπίτι μου» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του κόντρα στον Τιμ.

 

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την υπερηφάνειά του να αγωνίζεται για την Ελλάδα και να δίνει και την ψυχή του στο γήπεδο, αλλά και για την απόφασή του να βγει από τα social media.

"Είναι φοβερό συναίσθημα να φέρνω τους Έλληνες πιο κοντά και να τους κάνω να μαθαίνουν το άθλημα. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και που κάνω κάτι τόσο καλό για την Ελλάδα, νιώθω περήφανος που είμαι Έλληνας και που επιδιώκω κάθε φορά να δίνω και την ψυχή μου στο γήπεδο. Στον σημερινό αγώνα υπήρχαν χιλιάδες φωνές από Έλληνες που ήρθαν για να με υποστηρίξουν", είπε ο Έλληνας πρωταθλητής, σύμφωνα με το tennis news.

Ερωτηθείς τι είναι αυτό που πήρε από τη χρονιά αυτή, μια χρονιά που ξεκίνησε απίστευτα με τα ημιτελικά στην Αυστραλία και έκλεισε με έναν ακόμα καλύτερο τρόπο, ο Στέφανος  είπε:

"Μείνε προσηλωμένος στο τώρα. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έμαθα φέτος. Επίσης, αυτό που με βοήθησε ήταν η απόφαση να βγω από τα social media. Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα, καθάρισε το μυαλό μου, καθάρισε η σκέψη μου, περνούσα περισσότερο χρόνο με ανθρώπους και έμαθα να ζω τη ζωή μου καλύτερα. Είναι κάτι που μου έδωσε ψυχραιμία εντός και εκτός γηπέδου και μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ