H Celine Dion με ογκώδη μανίκια & σικάτο σύνολο Schiaparelli στην διάσημη εκπομπή του Jimmy Fallon - Φώτο 

H Céline Dion εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Jimmy Fallon στο «The Tonight Show» με κομψό μεταξωτό μπεζ φόρεμα που περιλάμβανε ογκώδη μανίκια και το είχε συνδυάσει με υπέροχες μαύρες γόβες.

H Céline Dion μόλις κυκλοφόρησε το νέο πολύ αναμενόμενο άλμπουμ της «Courage», μέσω της Panik Records και της Sony Music και εμφανίστηκε εχθές στην εκπομπή του Jimmy Fallon στο «The Tonight Show» για να μιλήσει για αυτό και όχι μόνο.

Η πολυτάλαντη και πανέμορφη τραγουδοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις με την ενδυματολογική της επιλογή, αφού όλοι πρόσεξαν το φόρεμα - υπερπαραγωγή που φόρεσε με τα μεγάλα φαρδιά μανίκια, συνδυασμένο με μαύρο top και μαύρες γόβες.

Η Dion πιο λαμπερή από ποτέ εμπνέει ανανέωση τόσο στην εμφάνιση της όσο και στην δουλειά της. 

Λίγα λόγια για το νέο Άλμπουμ:​​​​​​​

Αντιπροσωπεύοντας ένα νέο και ενθουσιώδες δημιουργικό μονοπάτι για τη Céline, το «Courage» είναι ένας συνδυασμός από δυναμικές μπαλάντες και up-tempo τραγούδια. Ο δίσκος περιλαμβάνει 16 τραγούδια, με επιπλέον 4 στην deluxe έκδοση, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι πρώτες κριτικές για το άλμπουμ έχουν φτάσει ήδη.

Το Associated Press έγραψε: «Η Dion είναι μία ηχητική χαμαιλέοντας που αλλάζει χρώμα ανάλογα με το ποιος είναι κοντά… Υπάρχουν μεγαλειώδεις μπαλάντες χαμένης αγάπης αλλά κυρίως ενδείξεις ελπίδας και  αποφασιστικότητας».

Το US Weekly σχολιάζει: «(To “Courage”) είναι ένα ανεβαστικό και απόλυτα δυναμικό άλμπουμ, σίγουρα μία άξια προσθήκη στον αιώνιο κατάλογο της Dion».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να γιορτάσει την κυκλοφορία του «Courage», η Céline Dion παρουσίασε το music video για το ομότιτλο single του δίσκου, σε σκηνοθεσία του ο SeOh.
Η Céline Dion έχει ήδη παρουσιάσει αρκετά τραγούδια από τον νέο της δίσκο κατά την διάρκεια του «Courage World Tour», ένα εκπληκτικό live show που συνεχώς δέχεται θριαμβευτικές κριτικές.

«H Dion θύμισε σε όλους γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες stars στον κόσμο με μία δυναμική και καθηλωτική συναυλία», σημείωσε το Billboard.H περιοδεία «Courage World Tour» θα συνεχιστεί και το 2020 στην Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, κάνοντας στάση και στην Κύπρο.

Αυτή τη Δευτέρα αναμένεται να κάνει το club house ντεμπούτο της με τον Andy Cohen στο «Watch What Happens Live on Bravo». Επίσης, η Céline θα εμφανιστεί στο Macy’s Thanksgiving Day Parade όπου θα πραγματοποιήσει μία ξεχωριστή εμφάνιση με υλικό από το «Courage».

Το tracklist του «Courage»

1. Flying On My Own
2. Lovers Never Die
3. Falling In Love Again
4. Lying Down
5. Courage
6. Imperfections
7. Change My Mind
8. Say Yes

9. Nobody’s Watching
10. The Chase
11. For The Lover That I Lost
12. Baby
13. I Will Be Stronger
14. How Did You Get Here
15. Look at Us Now
16. Perfect Goodbye [Explicit]

17. Best of All (*deluxe)
18. Heart of Glass (*deluxe)
19. Boundaries (*deluxe)
20. The Hard Way (*deluxe)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ