Νεκρή στο διαμέρισμα της βρέθηκε η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα - Έκανε μεγάλη καριέρα τη δεκαετία του 70 (βίντεο)

Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Έφυγε από τη ζωή μια σημαντική φωνή του ελληνικού τραγουδιού των δεκαετιών ’70 και ‘80, η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της δημοσιοποίησε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας. Όπως έγραψε ο ίδιος, η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

«Ακόμα ένα δυσάρεστο.. Λίγη ώρα πριν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της η γλυκιά τραγουδίστρια των 70’80 Ρένα Πάντα….Δοκιμαζόταν τελευταία πολύ…. Σε λίγο θα διοργανωνόταν εκ νέου συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα προς βοήθεια της.. Δεν προλάβαμε.. Ακόμα ένα θύμα της μεγάλης κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας.. Αντίο γλυκιά μας Ρένα», έγραψε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, στην ανάρτηση του.

Η Ρένα Πάντα που  κάποτε κέρδιζε  επάξια με τη βελούδινη φωνή της, το χειροκρότημα των γλετζέδων της αριστοκρατίας και στάθηκε επάξια στο πλευρό μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Γιάννης Πάριος, τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνη και έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

 

 

Η γνωστή  τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξη της  στην εκπομπή "Μαζί σου" είχε δηλώσει χαρακτηριστικά αναφερόμενη στις δύσκολες οικονομικές περιόδους που βίωνε:

"Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα, κι όλοι κάνουμε λάθη, πόσο πρέπει να τιμωρηθώ ακόμα… Κοιτάζω γύρω μου εδώ στο σπίτι τους χρυσούς δίσκους, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες με τους διάσημους εκείνης της εποχής και κλαίω. Τότε ήταν ένα όνειρο. Τώρα όμως; Βλέπετε, δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ