Το συγκλονιστικό δάκρυ της Άννας Κορακάκη: "Βρήκα τόση ομορφιά στο σκοτάδι & τόσο τρόμο στο φως" (φώτο)

Το πορτραίτο που "έριξε" το Instagram

Στο Putian, της Νότιας Κίνας, βρίσκεται από σήμερα η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης θα αγωνισθεί στους Τελικούς Παγκοσμίων Κυπέλλων, που φέτος διοργανώνονται στην Κίνα.

Οι τελικοί παγκοσμίων κυπέλλων είναι διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αγωνιστικής Σκοποβολής (ISSF), στους οποίους προσκαλούνται και λαμβάνουν μέρος οι διακριθέντες σκοπευτές από τον κύκλο Παγκοσμίων Κυπέλλων ISSF όλης της χρονιάς.

Η Άννα Κορακάκη θα αγωνισθεί για μια ακόμη διάκριση στο Αεροβόλο Πιστόλι και στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών (πυροβόλο). Η Ελληνίδα αθλήτρια πριν από λίγες ώρες ανέβασε ένα συγκλονιστικό πορτραίτο της στο Instagram

Στη φωτογραφία φαίνεται το πρόσωπο της ανάμεσα σε σκιές και το δάκρυ που τρέχει από τα μάτια της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"I have found so much beauty in the dark, as I have found a lot of horror in the light." Azereth Skivel✒ #portrait #photography #eyes #shadows #dark

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki) στις

 

Η Άννα Κορακάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε μία φράση  της ομάδας Azereth Skivel (Free Dark Mind): "Βρήκα τόση ομορφιά στο σκοτάδι, όπως βρήκα τόσο πολύ τρόμο στο φως".

Το πορτραίτο της Άννας Κορακάκη "έριξε" το Instagram. Πήρε χιλιάδες "like" και εκατοντάδες σχόλια από τους φίλους της που έσπευσαν να γράψουν πόσο όμορφη είναι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ