Ζώδια: Ο Άρης στο Σκορπιό ως τις 3/1/2020 - Ερωτικά πάθη -ίντριγκες αλλά & έντονη δημιουργικότητα

Οι προβλέψεις σύμφωνα με τον ωροσκόπο σου , από την αστρολόγο Χριστίνα Τανταλίδου

Στις 19 Νοεμβρίου 2019, ο πλανήτης Άρης μετακινείται στο πλουτώνιο ζώδιο τον Σκορπιό όπου και θα μείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020, δίνοντας έμφαση σε ερωτικά πάθη, ίντριγκες, παρασκήνιο, αλλά και ευκαιρίες για έντονες-ακραίες σεξουαλικές στιγμές. Ο Άρης σύμφωνα με την Αστρολογία είναι ο πλανήτης της διεκδίκησης και για αυτό τώρα όλες οι κινήσεις γίνονται υπόγεια και διαπραγματευόμαστε παρασκηνιακά χωρίς να φανερώνουμε τα αληθινά μας κίνητρα.

Με τη θέση του Άρη στον Σκορπιό, θα ασχοληθούμε περισσότερο με την μεταφυσική, το αόρατο και θα παίζουμε χωρίς ενοχές τα γνωστά επικίνδυνα παιχνίδια χειραγώγησης μια που οι επιθυμίες μας γεννιούνται από την αυξημένη μας λίμπιντο. Τέλος, η επιβίωση θα σχετίζεται με την ικανοποίηση της σεξουαλικότητας μας.  

Ο πλανήτης Άρης θα σχηματίσει θετικές όψεις με Ποσειδώνα (γύρω στις 14 Δεκεμβρίου 2019), με Κρόνο (γύρω στις 18 Δεκεμβρίου 2019) και με Πλούτωνα (γύρω στις 22-23 Δεκεμβρίου 2019) και είναι μια ευνοική περίοδος για να ικανοποιήσουμε βαθύτερες επιθυμίες, να εκπληρώσουμε με ασφάλεια προσωπικά σχέδια και βέβαια να φανούμε δυνατοί και να ξεχωρίσουμε μέσα στο περιβάλλον μας.

Προσοχή μόνο , στις 24 Νοεμβρίου 2019, όπου ο Άρης θα συναντήσει τον Ουρανό στον Ταύρο , στην αμφιταλαντευόμενη όψη της αντίθεσης και θα ανατρέψει τα δεδομένα μας.. καθώς συναισθήματα σιγουριάς, ασφάλειας θα εξαφανιστούν δια ... μαγείας, δηλαδή αστραπιαία.. Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Πως θα σε επηρεάσει όμως η θέση του Άρη στον Σκορπιό και σύμφωνα με τον γενέθλιο σου χάρτη.. μάθε τον ωροσκόπο σου και ανακάλυψε σε ποιον οίκο θα φιλοξενήσεις τον ακραίο αλλά και παντοδύναμο, πλουτώνιο Άρη.

Ωροσκόπος Κριός

Με τον Άρη στον όγδοο γενέθλιο οίκο σου περίμενε θεαματικά αποτελέσματα στην διεκδίκηση κοινών περιουσιακών αποκτημάτων και παρά τις αντιξοότητες που μπορεί να αντιμετωπίζεις, θα καταφέρεις να αυξήσεις την οικονομική σου ισχύ. Έντονη σεξουαλική δραστηριότητα, παιχνίδια ζήλιας αλλά και κτητικότητας με άτομα κύρους αναμένονται.

Ωροσκόπος Ταύρος

Με τον Άρη στον έβδομο γενέθλιο σου οίκο  αντιμετωπίζεις ανταγωνιστικά το περιβάλλον σου και θα έρθεις σε αντιπαράθεση με συνεργάτες και πιθανόν με τον/την σύντροφο σου. Ωστόσο, θα καταφέρεις να παγιώσεις τη θέση σου και να περάσει τελικά το δικό σου, ίσως χρησιμοποιώντας υπόγεια μέσα. Έντονος ερωτισμός διαταράσσει την ηρεμία σου.

Ωροσκόπος Δίδυμος

Με τον Άρη στον έκτο γενέθλιο σου οίκο πρέπει να προσέξεις τη δική σου φυσική κατάσταση, αλλά ίσως και ένα δικό σου πρόσωπο χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας. Καλή περίοδος για να ασχοληθείς με εναλλακτικές θεραπείες, μεθόδους αποτοξίνωσης και να υιοθετήσεις ένα πιο εσωτερικό τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σου. Πιθανόν μέσα στον εργασιακό χώρο να αναπτυχθεί ερωτική σχέση που θα σε ξαφνιάσει αλλά και προβληματίσει.

Ωροσκόπος Καρκίνος

Με τον Άρη στον πέμπτο γενέθλιο σου οίκο ετοιμάσου να κάνεις πάρτι αισθήσεων και να ζήσεις μια περίοδο έντονου φλερτ και ισχυρού ρομάντζου. Άτομα νεώτερης ηλικίας θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα και εύκολα τώρα μπορείς να κάνεις μια σχέση με άτομο μικρότερης ηλικίας και να αναζωογονηθείς.  Εάν είσαι γονιός προσοχή με πέσεις θύμα συναισθηματικού εκβιασμού και καλό είναι να μη χαλαρώνεις τα όρια σου. Έντονη εμμονή για τυχερά παιχνίδια και παράνομες καταστάσεις.

Ωροσκόπος Λέων

Με τον Άρη στον τέταρτο γενέθλιο σου οίκο αναζητάς επίμονα να βρεθείς στο δικό σου καταφυγιο, στο σπίτι σου, κάνοντας μια μικρή ενδοσκόπηση γύρω από την προσωπική σου κατάσταση. Θέματα ακινήτου, μετακόμισης θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα και πιθανόν να νιώσεις εσωτερικά μπερδεμένος ή βαθιά ανικανοποίητος. Έντονες σεξουαλικές ανησυχίες έρχονται στην επιφάνεια και σε αποπροσανατολίζουν.

Ωροσκόπος Παρθένος

Με τον Άρη στον τρίτο γενέθλιο σου οίκο εκφράζεις την σεξουαλικότητα σου πιο άμεσα και μέσα από τον λόγο ή το διαδίκτυο και πολλές φορές συμπεριφέρεσαι παράξενα και λόγω της αυξημένης σου ερωτικής διάθεσης. Φλερτ, ερωτικές περιπτύξεις με το αντίθετο φύλο αναμένονται να σε παθιάσουν αλλά και μπερδέψουν συναισθηματικά. Προσοχή σε παρεξηγήσεις που θα συμβούν λόγω αποκάλυψης μυστικών. Έντονο ερωτικό παρασκήνιο.  Κάθε είδους μετακίνηση χρήζει μεγάλης προσοχής.

Ωροσκόπος Ζυγός

Με τον Άρη στον δεύτερο γενέθλιο σου οίκο δίνεις μεγάλη έμφαση σε οικονομικά ζητήματα με σκοπό να αυξήσεις το εισόδημα σου και να καλύψεις αρκετές από τις αυξανόμενες ανάγκες σου. Παρά τα έξοδα που αντιμετωπίζεις , η διάθεση σου θα είναι ανεβασμένη και θα έχεις όρεξη για ερωτικό παιχνίδι και μια έντονη τάση για ατασθαλίες-απιστίες. Τάση για σπατάλες, ίσως και καταναλωτική μανία. Ερωτισμός που εκφράζεται με λάθος τρόπο.  Καλό θα είναι να αποφύγεις να δανειστείς χρήματα.

Ωροσκόπος Σκορπιός

Με τον Άρη στο πρώτο γενέθλιο σου οίκο, γίνεσαι ακόμα πιο ακαταμάχητος και ελκυστικός στο αντίθετο φύλο, ενώ η λίμπιντο σου θα χτυπήσει κόκκινο. Ετοιμάσου για ατέλειωτες παθιασμένες στιγμές με το αντικείμενο του πόθου σου καθώς ζεις ένα παραμύθι αυτήν την περίοδο και αγαπάς με όλο σου το είναι. Εντάσεις και συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας ωστόσο αναμένονται, καθώς η συμπεριφορά σου τείνει να είναι ακραία ανταγωνιστική και δεν θα συμβιβάζεσαι με ημίμετρα, αναφέρει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου στο oroskopos.gr

Ωροσκόπος Τοξότης

Με τον Άρη στο δωδέκατο γενέθλιο σου οίκο ετοιμάσου για επαφή με τον..αόρατο κόσμο ..θα ασχοληθείς πιο σοβαρά με την μεταφυσική , τις τέχνες και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον εσωτερισμό και την παραψυχολογία. Ετοιμάσου όμως και για μυστικές ερωτικές σχέσεις, παράνομες δηλαδή καταστάσεις που σε βγάζουν από την τάξη και την ηθική σου και πιθανόν να παραστρατήσεις. Ανακαλύπτεις κρυμμένη σεξουαλικότητα και θα εκτονώσεις με περίεργο τρόπο τα πάθη σου . Παρασκήνιο, πιθανόν είσαι το τρίτο πρόσωπο.

Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με τον Άρη στον ενδέκατο γενέθλιο σου οίκο φτάνεις με ευκολία στην εκπλήρωση των σχεδίων σου και αυτήν την περίοδο να μου το θυμηθείς..θα πετύχεις την εκπλήρωση βασικών επιθυμιών σου. Ο φιλικός σου κύκλος βέβαια κρύβει εκπλήξεις αλλά και έντονο παρασκήνιο που όμως μπορείς να ξεπεράσεις και να αντέξεις οποιαδήποτε μορφή ανταγωνισμού.  Πιθανόν να βρεις τον έρωτα στη μορφή ενός αγαπημένου φίλου και να νιώσεις πρωτόγνωρα ερωτικά σκιρτήματα – συναισθήματα. Έντονη δραστηριοποίηση σε ομάδες με φιλανθρωπικά κίνητρα.

Ωροσκόπος Υδροχόος

Με τον Άρη στο δέκατο γενέθλιο σου οίκο γίνεσαι ακραία φιλόδοξος και θέλεις να ισχυροποιήσεις τη θέση σου μέσα στην επαγγελματική αρένα, χρησιμοποιώντας θεμιτά, αλλά κυρίως αθέμιτα μέσα. Έντονο παρασκήνιο, σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας, σκηνές έντονης ζήλιας και το πάθος θα χρωματίζει κάθε είδους συναναστροφή. Έντονη τάση για παράνομες σχέσεις και απιστία που μπορεί όμως αργότερα να σε εκθέσει. Ζήσε το τώρα, ωστόσο πιθανόν αργότερα να απογοητευτείς από τις εξελίξεις. Αυξημένη λίμπιντο και παιχνίδια χειραγώγησης που σε κρατούν  ζωντανό.

Ωροσκόπος Ιχθύς

Με τον Άρη στον ένατο γενέθλιο σου οίκο ταξιδεύεις είτε με τη φαντασία σου είτε και στην πραγματικότητα για να συναντήσεις το ταίρι σου είτε για να πραγματώσεις μια επιθυμία σου (πιθανόν μετακίνηση σε άλλη πόλη, χώρα ή επιλογές σχετικά με σπουδές). Γενικά, πολλά όνειρα θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα και περνάς από τις πιο τυχερές περιόδους της ζωής σου. Έρωτας από απόσταση σε συναρπάζει. Επίλυση νομικών ζητημάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ