Η νέα μανούλα Βασιλική Μιλλούση δεν ξεχνά την "άλλη αγάπη" της - Ξεκίνησε γυμναστική λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κορούλας της (φώτο)

Δεν απαρνιέται τη μεγάλη της αγάπη 

Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου η Βασιλική Μιλλούση έζησε τη μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να ζήσει μια γυναίκα: Έγινε για πρώτη φορά μαμά . Η ευτυχία που ένιωσε τόσο εκείνη , όσο και ο σύζυγος της Λευτέρης Πετρούνιας, όταν υποδέχθηκαν την κορούλα τους, "δεν περιγράφεται με λόγια", όπως δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βγαίνοντας από το μαιευτήριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μια εβδομάδα μανούλα...λέω τις ώρες που κοιμάται η μπεμπούλα μου να ξεκινήσω πολυ σιγά να επαναφέρω το σώμα μου όσο αυτο μου το επιτρεπει για αρχή! Ο θηλασμός φυσικα με βοηθαει πολυ❣ #mommy #fitmom #postpartum

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) στις

Όμως η Βασιλική Μιλλούση δεν είναι μόνο μαμά είναι και αθλήτρια και δεν ξεχνάει και την άλλη της μεγάλη , τη γυμναστική.

Μόλις επτά μέρες μετά την γέννηση του μωρού της θέλησε να ξεκινήσει την ημέρα της με τον πιο δυναμικό τρόπο και έτσι έκανε γυμναστική και συγκεκριμένα κρίκους! Εξάλλου η Βασιλική Μιλλούση δεν σταμάτησε να γυμνάζεται και όσο καιρό ήταν έγκυος.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ