Αυτή λοιπόν είναι η ηθοποιός κόρη του Γιώργου Κωνσταντίνου - Για πρώτη φορά στο θέατρο μαζί με τον πατέρα της (φώτο-βίντεο)

"Δεν είπα ποτέ πάρτε το παιδί μου στο θέατρο"

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, πρωταγωνιστεί φέτος στο αριστούργημα του Στρατή Μυριβήλη "Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια", που ανεβαίνει  στο θέατρο Βέμπο.  Φέτος ο αγαπημένος ηθοποιός θα μοιραστεί για πρώτη φορά την σκηνή με την αγαπημένη του κόρη Άννα.η οποία συμμετέχει στην παράσταση.

Πατέρας και κόρη μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. 

«Έχω παίξει πάρα πολλά πράγματα που έπρεπε να τα κάνω για την επιβίωση και την παρουσία μου, ενώ δεν θα ήθελα να τα κάνω» παραδέχθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

«Η κόρη μου συνταυτίστηκε με όλη την ομάδα των παιδιών και για αυτό, σαν πατέρας και ηθοποιός, δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από τους υπόλοιπους» σχολίασε, όσον αφορά την παρουσία της κόρης του στη σκηνή, ο Γιώργος Κωνσταντινου.

«Ποτέ δεν είπα πάρτε το παιδί μου στο θέατρο. Άντε και την πήραν, αν ο κόσμος την απορρίψει;» συμπλήρωσε.

Η νεαρή ηθοποιός, Άννα Κωνσταντίνου δήλωσε σχετικά. «Δεν έχω καθόλου άγχος επειδή είναι ο πατέρας μου στην παράσταση». «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω την δουλειά μου σωστά, να ακολουθώ τις οδηγίες που μου δίνονται, να προχωρήσω και να δείξω τις ικανότητες μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Πάνω στη σκηνή ο πατέρας μου είναι ένας ηθοποιός οπότε σίγουρα μαθαίνω από εκείνον. Είναι ένα μεγάλο μάθημα» κατέληξε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ