Vintage Pics: Pier Angeli - Η πανέμορφη αρραβωνιαστικιά του Κερκ Ντάγκλας & μεγάλος έρωτας του Τζέιμς Ντιν σε 45 εκπληκτικές πόζες - Η ταραχώδης ζωή (φώτο)

Οι έρωτες, οι γάμοι, ο θάνατος από βαρβιτουρικά στα 39

Γεννημένη το 1932 ως  Anna Maria Pierangeli στην πόλη Κάλιαρι της Σαρδηνίας, η πανέμορφη Ιταλίδα ηθοποιός Πιέρ Αντζελί έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1950 με την ταινία ο Domani è troppo tardi (Αύριο θα είναι πολύ αργά). 

Η "πρεμιέρα" της στον αμερικάνικο κινηματογράφο ήρθε το 1951 με την ταινία  Teresa για την οποία κέρδισε χρυσή σφαίρα ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην αυτοβιογραφία του ο Κερκ Ντάγκλας, αρραβωνιάστηκε την Αντζελί τη δεκαετία του 1950 όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Three Loves, το 1953.

Η Πιέρ Αντζελί είχε επίσης μια σύντομη σχέση με τον Τζέιμς Ντιν, αλλά παρόλο που την αγαπούσε τρελά χώρισαν γιατί η μητέρα της ηθοποιού δεν ενέκρινε τον εκκεντρικό Τζέιμς για γαμπρό της καθώς ήταν αυστηρή καθολική.

Η Angeli ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή και ηθοποιό Vic Damone από το 1954 ως το 1958. Το 1962 παντρεύτηκε  τον Ιταλό συνθέτη Armando Trovajoli, αλλά χώρισαν το 1969.

Το 1971, η Pier  Angeli βρέθηκε νεκρή απόυπερβολική δόση βαρβιτουρικών στο σπίτι της στο Beverly Hills. Ήταν μόνο 39 ετών, αναφέρει το Vintage Every Day, που δημοσιεύει 45 εκπληκτικές φωτογραφίες της από τη δεκαετία του 50.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ