Ζιζέλ Μπούντχεν: Η αγκαλιά του Τομ είναι η πιο ζεστή "κουβέρτα" - Η ρομαντική φώτο του ζευγαριού

Ερωτευμένη όσο την πρώτη μέρα , μετά από 10 χρόνια γάμου

Το κρύο στη Νέα Υόρκη είναι τσουχτερό και η Ζιζέλ βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να ζεσταθεί. Είναι η Τομ Μπρέιντι "κουβέρτα" της. Αυτό τουλάχιστον έγραψε αστειεύομενη στη λεζάντα της ρομαντικής φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Νωρίτερα το 39χρονο supermodel, έκανε τα ψώνια της στη Νέα Υόρκη φορώντας το τζιν της παντελόνι και ένα ζεστό γούνινο τζάκετ. Ο επί δέκα χρόνια σύζυγος της, την αγκάλιασε και μαζί βγήκαν μια ρομαντική φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα.

 

"Οι φίλοι μου με ρωτούν πως αντέχω το κρύο της Νέας Αγγλίας ως Βραζιλιάνα. Λοιπόν, έχω μια πολύ ζεστή Τομ Μπρέιντι κουβέρτα", έγραψε η Ζιζέλ στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό.

 

 

Το ζευγάρι απόλαυσε μια βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης την Παρασκεύη το απόγευμα ενώ ο 42χρονος Τομ απολαμβάνει μία άδεια από τα γήπεδα και την ποδοσφαιρική ομάδα New Patriots της Νέας Αγγλίας με την οποία παίζει.

Η Ζιζέλ ήταν πανέμορφη με "city casual" look. Φόρεσε τζιν παντελόνι , λευκό γούνινο τζάκετ και μπεζ πουλόβερ, τα οποία συνδύασε με λευκά sneakers. Τα ξανθά μαλλιά της έπεφταν σε χαλαρές μπούκλες στους ώμους της.

Κάνοντας τα ψώνια της άκουγε μουσική από τα AirPods της ενώ αγόρασε και μερικά πανέμορφα μπουκέτα λουλουδιών, αναφέρει η Daily Mail

Το ζευγάρι πρόσφατα γιόρτασε την 10η επέτειο των γάμων του , ενώ μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: Την εξάχρονη  Βίβιαν Λέικ Μπρέιντι, τον εννιάχρονο Μπέντζαμιν Μπρέιντι, ενώ μεγαλώνουν και τον γιο του Τομ, τον 11χρονο, Τζον Έντουαρντ Τόμας Μοϊνάχαν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ