Κυπαρισσί το παλτό που φόρεσε απόψε η Μαρέβα Μητσοτάκη - Floral φόρεμα για την Πενγκ Λιγουάν (φώτο)

Ανεπιτήδευτα κομψή  όπως πάντα η Μαρέβα Μητσοτάκη 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Xi Jinping, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη και Peng Liyuan, επισκέφθηκαν το απόγευμα τις εγκαταστάσεις της Cosco στον Πειραιά.

Οι δύο ηγέτες έτυχαν θερμής υποδοχής στην είσοδο των γραφείων από εργαζόμενους της επιχείρησης που κρατούσαν σημαιάκια των δύο χωρών, καθώς και από τον Πρόεδρο της Cosco Xu Lirong.

Οι κ. Μητσοτάκης και Jinping παρακολούθησαν τις ομιλίες που απηύθυναν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Πρόεδρος της Cosco Xu Lirong, στις οποίες τόνισαν την επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών και τον στόχο για την περαιτέρω αναβάθμιση του λιμανιού του Πειραιά.

Στη συνέχεια, οι δύο ηγέτες συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους βγήκαν στο μπαλκόνι των γραφείων με θέα στις εγκαταστάσεις και τα ελλιμενισμένα πλοία. Ο επικεφαλής της Cosco τους παρουσίασε μεταξύ άλλων τα δύο τρένα που βρίσκονταν πάνω στη σιδηροτροχιά με δεκάδες εμπορευματοκιβώτια, στο ξεκίνημα της ταχείας γραμμής που ενώνει τη θάλασσα με την ξηρά, την Κίνα με την Ευρώπη.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε για την περίσταση ένα κυπαρισσί, χειροποίητο παλτό που "ανακάλυψε" και αγόρασε στην επίσκεψη της στην Κίνα, για να τιμήσει τους καλεσμένους της.

Συνδύασε το καρώ πράσινο παλτό με μαύρο παντελόνι της φίρμας  Ζeus + ΔΙΟΝΕ, της οποίας είναι συνιδιοκτήτρια. 

Ανεπιτήδευτα κομψή  όπως πάντα η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη αγόρασε το παλτό που φόρεσε σήμερα στην Cosco, κατά την επίσκεψη της στο M50 Creative Park στη Σαγκάη. (Η περιοχή Μ-50 είναι αφιερωμένο στην σύγχρονη τέχνη. Είναι γεμάτο από καταστήματα τέχνης και εκθεσιακούς χώρους. Η επωνυμία της δημιουργού είναι Oshadai ).

Η γνωστή για τις σικ επιλογές της σύζυγος του Προέδρου Σι Τζίνπινγκ, με τα μαλλιά της χτενισμένα κότσο, για την επίσκεψη της στην Cosco φόρεσε ένα λευκό-μπλε floral φόρεμα το οποίο συνδύασε με λευκό μαντό , λευκές ψηλοτάκουνες γόβες και ασορτί τσάντα.

Οι σύζυγοι των δύο ηγετών τήρησαν στις εμφανίσεις τους, τους κανόνες της διπλωματίας. Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα ρούχο που είχε αγοράσει στην Κίνα, ενώ η σύζυγος του Κινέζου Προέδρου "τίμησε" με την εμφάνιση της τα χρώματα της Ελλάδας το λευκό και το μπλε

 

 

Παράλληλα, οι κ. Μητσοτάκης και Jinping είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τέσσερις Έλληνες εργαζόμενους (του ΣΕΠ και του ΟΛΠ) για το αντικείμενο της δουλειάς τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ