Vintage Pics: Όταν η Όντρεϊ Χέπμπορν η μυθική σταρ του Χόλιγουντ έπλεκε στα διαλείμματα των γυρισμάτων των ταινιών της

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι πολλά από τα κομψά πουλόβερ και τις ενσάρπες που φορούσε η πρωταγωνίστρια του Breakfast at Tiffany's ήταν φτιαγμένα με τα χεράκια της;

Η Όντρεϊ Χέπμπορν υπήρξε μία από τις πιο διάσημες και αγαπημένες σταρ του Χόλιγουντ παγκοσμίως. Βραβευμένη με Όσκαρ, Τόνυ, Έμμυ και Γκράμι εμφανίστηκε σε πολυάριθμες παραγωγές του θεάτρου, του κινηματογράφου και σε παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ, ενώ παραμένει ένα από τα λιγοστά άτομα που έχουν κερδίσει και τα τέσσερα βραβεία.

Ο "μύθος" Όντρεϊ Χέπμπορν το 1989 κατετάγη στην τρίτη θέση της λίστας των μεγαλύτερων γυναικών σταρ όλων των εποχών από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Επίσης αποτέλεσε για πολλά χρόνια σύμβολο της μόδας, καθώς το στιλ της ήταν παροιμιώδους κομψότητας, ενώ αφιέρωσε τα τελευταία χρόνια της ζωής της σε ανθρωπιστικά έργα.

Ποιος όμως θα μπορούσε να φανταστεί ότι πολλά από τα κομψά πουλόβερ και τις ενσάρπες που φορούσε η πρωταγωνίστρια του Breakfast at Tiffany's ήταν φτιαγμένα με τα χεράκια της;

Η πανέμορφη Όντρεϊ στα διαλείμματα των γυρισμάτων των ταινιών της ασχολούταν με το αγαπημένο της χόμπι: Το πλέξιμο.

Δεν είναι άλλωστε λίγοι που θεωρούν το πλέξιμο τέλεια ενασχόληση , καθώς είναι ταυτόχρονα δημιουργικό και αγχολυτικό.

Από το 1986 μέχρι και το θάνατό της. η Όντρεϊ Χέπμπορν υπηρέτησε ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF και τιμήθηκε με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας για το έργο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ