The Voice: Εντυπωσίασε Παπαρίζου & Ρουβά η Χριστίνα Ιωάννου -Το πρωί εργάζεται ως καθαρίστρια το βράδυ ως τραγουδίστρια (βίντεο)

Τραγούδησε ¨"Τα Δειλινά"

Η Πατρινή Χριστίνα Ιωάννου έχει γνώριμη φωνή όχι μόνο από το τραγούδι αλλά και από τον ραδιοφωνικό αέρα της Πάτρας . Η Χριστίνα χθες εμφανίστηκε στο The Voice και κατάφερε να διεκδικήσει με επιτυχία μια θέση σε αυτό.

Τραγουδώντας "Τα δειλινά" η Χριστίνα έκανε τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Αστειεύτηκε με τους κριτές που τη διεκδίκησαν αρνούμενη να αποκαλύψει εξαρχής τα χαρτιά της ως προς το ποια ομάδα θα επέλεγε να ενταθχεί. Τελικά επέλεξε την Έλενα Παπαρίζου.

Η Χριστίνα Ιωάννου τα τελευταία 20 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα και τραγουδά επαγγελματικά. Στην Πάτρα έχει κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές, στο παρελθόν, αναφέρει το The Best.

«Γεννήθηκα πριν από 44 χρόνια στην Πάτρα και τα 20 τελευταία μένω στην Αθήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ιωάννου, προσθέτοντας. «Στην Αθήνα είμαι ουσιαστικά σε δύο δουλειές. Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει με την καθαριότητα στην Μαρίνα Ζέας και η βραδινή μου δουλειά είναι το τραγούδι».



«Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει καθαρά με τον βιοπορισμό, να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις μου επειδή η βραδινή δουλειά δεν έχει πάντα σταθερότητα, αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω κάτι το πρωί για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι.

Το βράδυ είναι ξεκούραση γιατί το να τραγουδάω σε διάφορα μαγαζιά με ξεκουράζει από την καθημερινότητα μου. Αισθάνομαι ότι εκεί ζω, εκεί αναπνέω» δήλωσε η 44χρονη διαγωνιζόμενη στο εισαγωγική της απόσπασμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ