Πενγκ Λιγουάν: Το πράσινο βραχιόλι & τα κόκκινα σκουλαρίκια της εντυπωσιακής συζύγου του Σι Τζίνπινγκ (φώτο)

Η Πρώτη Κυρία της Κίνας φημίζεται για το στιλ της

H Peng Liyuan θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες celebrities στην Κίνα, ενώ φημίζεται για το στιλ της. Η Πρώτη Κυρία της Κίνας και πρώην σοπράνο συνοδεύει τον σύζυγο της Σι Τζίνπινγκ στο ταξίδι του στην Ελλάδα.

Φώτο:Eurokinissi

 

Ο Σι Τζινπίνγκ και ο  Πενγκ Λιγουάν βρέθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο Κινέζος πρόεδρος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.

Από εκεί, κατευθύνθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο όπου ο Σι Τζινπίνγκ είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Φώτο:Eurokinissi

Κατά την διάρκεια της συνάντησης του Κινέζου Προέδρου με τον Έλληνα ομόλογο του, η Πενγκ Λιγουάν είχε την ευκαιρία να συναντήσει κατ' ιδίαν την Σίσσυ Παυλοπούλου.

Φώτο:Eurokinissi

Η σύζυγος του Σι Τζίνπινγκ επέλεξε ένα ιδιαίτερα κομψό σύνολο. Φόρεσε λευκό μίντι φόρεμα με ροζ  nude μαντό , τα οποία συνδύασε με λευκές ψηλοτάκουνες γόβες και ασορτί clutch bag.

Φώτο:Eurokinissi

Τα διακριτικά κόκκινα σκουλαρίκια με τα ρουμπίνια και το πράσινο βραχιόλι που φόρεσε η Πενγκ Λιγουάν, έδιναν στο φινετσάτο σύνολο της το απαραίτητο "touch" διακριτικής πολυτέλειας.

Φώτο:Eurokinissi

Η Σίσυ Παυλοπούλου για την περίσταση φόρεσε  ένα κόκκινο φόρεμα με ασορτί σακάκι με μαύρες λεπτομέρειες , τα οποία συνδύασε με μαύρες γόβες και μαύρη τσάντα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ