Η Rosie Huntington-Whiteley παραδίδει μαθήματα στυλ : Φοράει τα απόλυτα "trend" της σεζόν & εντυπωσιάζει - Δείτε τις σικ εμφανίσεις (φώτο)

Έδωσε μαθήματα στυλ με δύο υπέροχες εμφανίσεις την ίδια μέρα

Απέκτησε παγκόσμια φήμη το 2006 όταν περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria's Secret  στην οποία έκανε την τελευταία της εμφάνιση το  2010. Φθάνοντας στο ξενοδοχείο της , στη Νέα Υόρκη , το απόγευμα της Παρασκεύης η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι  απέδειξε ότι είναι υπέρκομψη και όταν δεν συμμετέχει σε επίδειξη μόδας, φορώντας το απόλυτο "trend" της σεζόν. Ένα μίντι καμηλό παλτό.

Μόλις λίγες ώρες αργότερα το 32χρονο μοντέλο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του όταν βγήκε για δείπνο φορώντας ένα σέξι κουστούμι σε navy στυλ.

Φθάνοντας στο ξενοδοχείο της η Ρόζι εμφανίστηκε με υπέροχο , μίντι καμηλό παλτό του οίκου Bottega Veneta. Από μέσα φόρεσε καμηλό μάλινη μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Συνδύασε το look της με μαύρες , δερμάτινες , ψηλοτάκουνες μπότες και μαύρη δερμάτινη τσάντα.

Το χρυσό περιδέραιο στο λαιμό της ήταν η άψογη επιλογή που πρόσθεσε έναν τόνο πολυτέλειας στο φινετσάτο look της. 

Αργότερα μέσα στη μέρα η Αγγλίδα καλλονή βγήκε από το ξενοδοχείο φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε κουστούμι το οποίο υπογράμμιζε τέλεια την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Το σακάκι με το εντυπωσιακό σχέδιο στο βαθύ ντεκολτέ και τα χρυσά κουμπιά την έκανε να δείχνει φινετσάτη και σέξι , ενώ το "cigarette" παντελόνι τόνιζε τα υπέροχα πόδια της. Την εμφάνιση της συμπλήρωσε τέλεια ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα, ενώ το κόκκινο κραγιόν και το λαμπερό μακιγιάζ έδωσαν "χρώμα" στο σύνολο της.

Οι δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις του πρώην "αγγέλου" της Victoria Secret, είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Τόσο το καμηλό παλτό όσο και το σικάτο κουστούμι είναι ρούχα που είδαμε να πρωταγωνιστούν στις φετινές πασαρέλες.

Η δραστήρια Ρόζι συνδυάζει το modeling με την υποκριτική ενώ παράλληλα διευθύνει την εταιρεία Rose Inc και μεγαλώνει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Jason Statham, τον  δύο ετών γιο της Jack Oscar, αναφέρει η Daily Mail.

Ο Τζέισον και η Ρόζι συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2010 στα γυρίσματα της ταινίας Transformers και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Αρραβωνιάστηκαν το 2016 αλλά όπως φαίνεται δεν βιάζονται να παντρευτούν.

Η Ρόζι δήλωσε πέρισι στο Extra:  «Νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό να το κάνουμε όταν το μωρό μεγαλώσει λίγο και μπορεί να συμμετάσχει στον γάμο».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ