Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις προβλέψεις του γι' αυτή την εβδομάδα - Η Πανσέληνος στον Ταύρο επιβάλλει τους δικούς της κανόνες

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για 11-17 Νοεμβρίου 2019! Μάθε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σου!

Η Πανσέληνος στον Ταύρο της Τρίτης, επιβάλλει τους δικούς της κανόνες στην καθημερινότητα, δυσκολεύει αρκετά τις συναλλαγές και συνδιαλλαγές και επιμένει στην αναζήτηση νέων μεθόδων αποκατάστασης των ζημιών.

Κριός
Ανάδρομος Ερμής σημαίνει εβδομάδα  κουραστική και μαχητική. Αντιξοότητες και καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Επεισόδια και αλλαγές στην εργασία θα σας αναστατώσουν αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σας δίνει την δυνατότητα της υπεροχής, αλλά θα πρέπει ένα επιμεληθείτε την συμπεριφορά και την εμφάνιση σας. Η ερωτική σας ζωή έχει αναταράξεις ενώ ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει αιφνίδια προβλήματα στις σχέσεις και στα οικονομικά σας.

Ταύρος
Οι συναλλαγές σας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και προνοητικότητα. Διευκολύνεστε στην υπεράσπιση του αντικειμένου της εργασίας σας ή στην συντήρηση της επιχείρησης σας. Αντιξοότητες και ανταγωνισμοί δεν θα λείψουν και μάλιστα ο χαρακτήρας τους θα είναι λίγο έως πολύ αδικαιολόγητος. Φροντίστε λίγο περισσότερο την ασφάλειά σας και εκμεταλλευτείτε κάποιες από τις συγκυρίες που θα διαμορφωθούν. Προσοχή στις συμφωνίες και στις νέες ανάγκες.

Δίδυμοι
Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τις δοσοληψίες σας και αυξάνει μέρος των υποχρεώσεών σας.  Υπάρχουν όμως παράπλευρες διευκολύνσεις τις οποίες χρησιμοποιείτε για δικούς σας λόγους. Η εβδομάδα σας ζητά υπομονή και πρόνοια. Αισθηματικά η καλή συνεννόηση σας γλυτώνει από άσκοπες παρεξηγήσεις. Πρέπει όμως να μετριάσετε και τον εγωισμό σας. Επιμεληθείτε περισσότερο τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας.

Καρκίνος
Αρκετοί θα βοηθηθείτε από το χαρακτήρα σας για να συντηρήσετε καταστάσεις που θέλετε και άλλοι  από πρόθυμους ή καλοπροαίρετους ανθρώπους που θα βοηθήσουν ή θα συμβάλουν στην λύση των προβλημάτων που θα παρουσιάσει αυτή η εβδομάδα. Τα αισθηματικά σας απαιτούν ευελιξία, προνοητικότητα και διάθεση συνεννόησης. Η οικογένεια έχει απαιτήσεις τις οποίες πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις και ταξίδια που δεν είναι απαραίτητα.

Λέων
Προσέξτε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και ελέγχετε τις παρορμήσεις σας όταν διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Εάν τα μετρητά σας δεν επαρκούν ζητήστε την δέουσα πίστωση χρόνου και αυτή θα σας δοθεί. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει σχέσεις και αλλάζει ως ένα βαθμό τις προτεραιότητές σας. Μερικοί θα κληθείτε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας σε κάποια επαγγελματική σας προσπάθεια. Φροντίστε εκείνους που σας έχουν ανάγκη.

Παρθένος
Υπάρχει μια δόση ταλαιπωρίας εξαιτίας περιστατικών στο στενό περιβάλλον και ειδικά στον οικογενειακό χώρο. Έντονες θα είναι οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις καθώς θα αμφιταλαντευτείτε μέχρι να καταλήξετε σε αποφάσεις που αφορούν μια ερωτική σχέση ή  μια οικονομική υπόθεση. Εμπόδια και καθυστερήσεις θα παρατηρηθούν εξ αιτίας αναμοχλεύσεων στο επαγγελματικό περιβάλλον. Παραμείνετε ρεαλιστές και προνοητικοί στα επόμενα βήματά σας.

Ζυγός
Φροντίστε τα επαγγελματικά σας τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τα τρέχοντα συμφέροντα σας.  Αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος και μην ξεκινάτε κάτι καινούργιο τώρα. Αποφύγετε πολυσύχναστους χώρους και ανθρώπους που έχουν αποδειχτεί αφερέγγυοι. Τέλος μην εκτίθεστε σε ταλαιπωρίες και σε κάθε μορφής κινδύνους, υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις σας, ή προστρέχοντας στη βοήθεια τρίτων. Εκτιμήστε περισσότερο τον εαυτό και τις δυνατότητές σας.

Σκορπιός
Η περίοδος αυτή σας βοηθά να εκφράσετε τον εαυτό σας και να βρείτε απήχηση από αυτούς που σας ακούσουν. Θα πρέπει να προσέξετε όμως στις μετακινήσεις σας και να μην επιμένετε σε υποθέσεις οι οποίες από την αρχή αποδεικνύονται δύσκολες. Ο ανάδρομος Ερμής στην πορεία της εβδομάδας  θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με συναδέλφους, πελάτες και θα αλλάξει κάπως δραματικά τις προτεραιότητές σας. Προσέξτε ώστε οι συγκυρίες να μην  βραχυκυκλώσουν τα τρέχοντα συμφέροντά σας.

Τοξότης
Φανείτε διπλωμάτες και  επιφυλακτικοί  σε κάθε μορφή ανακοίνωσης προς τους άλλους. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας υπόσχεται βελτίωση στα αισθηματικά σας αλλά χρειάζεται και η δική σας θετική συμπεριφορά για το ποθητό αποτέλεσμα. Επικοινωνία και συναλλαγές θα σας απασχολήσουν, τόσο τακτικά, όσο και έκτακτα. Η οικογένεια θα παίξει θετικό ρόλο σε κάποιες εξελίξεις που χρήζουν αποφάσεων. Δώστε έξυπνες προτεραιότητες και καλύψτε τις αδυναμίες σας.

Αιγόκερως
 

Θα είναι κουραστικές οι εξελίξεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις αλλά αν συγκεντρώσετε το δυναμισμό σας και παραμείνετε ψύχραιμοι θα μπορέσετε να φτάσετε στους τελικούς σας προορισμούς. Επιβάλλονται κάποιοι ελιγμοί τακτικής και κάποιες συνεργασίες με όσους έχετε κοινά συμφέροντα. Οικονομικά θα πιεστείτε από κάποιες έκτακτες ανάγκες που θα προκύψουν απρογραμμάτιστα.  Φροντίστε την υγεία και το σώμα σας, αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr

Υδροχόος
Η εβδομάδα διαφαίνεται κουραστική, ιδιαίτερα στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σας, όπου θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να βάλετε εκκρεμότητες σε τάξη, να εξαλείψετε αντιθέσεις και να διαφοροποιηθείτε από εκείνους οι οποίοι φέρουν ευθύνη για κάποιο γεγονός. Κοινωνικά θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες προσκλήσεις και συναντήσεις από τις οποίες προκύπτει μια μελλοντική σας επιτυχία. Μειώστε όπου μπορείτε την ένταση που επικρατεί σε υποθέσεις που σας αφορούν.

Ιχθύες
Ο ανάδρομος Ερμής σας καλεί να είστε επιφυλακτικοί και προνοητικοί με θέματα που σας απασχολούν καιρό, ιδιαίτερα όταν πιέζεστε να δώσετε λύσεις άμεσα. Φροντίστε επίσης να διαφυλάξετε την συναισθηματική σας ασφάλεια, παραμένοντας συντηρητικοί και ουσιαστικοί. Η εβδομάδα δεν ευνοεί μεγάλα ανοίγματα σε κανέναν τομέα και θα πρέπει να μετριάσετε κάπως τον εγωισμό, τον θυμό και την αγανάκτησή σας, σχετικά με όσα συμβαίνουν γύρω σας, σας αφορούν, δεν σας αφορούν! Επιστρατεύστε την αισιοδοξία και την δημιουργικότητά σας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ