ΗΠΑ: 29χρονος δολοφόνησε την αρραβωνιαστικιά του για να ζήσει με την ερωμένη του - Την έκαψε και την έθαψε στο ράντσο του (φώτο-βίντεο)

Τον "έκαψε" η κατάθεση της ερωμένης του

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Ένας 29χρονος άντρας δολοφόνησε και έκαψε την αρραβωνιαστικιά  και μητέρα του παιδιού του, ώστε να «μην αποτελεί πλέον πρόβλημα» και να μπορεί να ζήσει με την ερωμένη του.

Οι ερευνητές ανακοίνωσαν την Παρασκευή στο δικαστήριο του Κολοράντο ότι χρησιμοποίησαν σκύλους για να ανακαλύψουν ένα δόντι που πιστεύεται ότι ανήκει στην Kelsey Berreth.

Οι εισαγγελείς που παρέπεμψαν τον αρραβωνιαστικό της Μπερρέθ, Patrick Frazee, σε δίκη για τη δολοφονία της, εξέτασαν επίσης ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ  για να επιβεβαιώσουν τη μαρτυρία της ερωμένης του, Krystal Lee Kenney.

Οι πράκτορες του FBI υποστηρίζουν ότι η κατάθεση που έδωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ερωμένη του Φρέιζι, Κρίσταλ, περιγράφει με λεπτομέρειες πώς σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του, Κέλσι.

Η συγκλονιστική κατάθεση της Κρίσταλ Λη, στο δικαστήριο ήταν αυτή που "έκαψε" τον Πάτρικ Φρέιζι. 

Σύμφωνα με την εισαγγελία ο Πάτρικ προσπάθησε να πείσει την Κρίσταλ να σκοτώσει την Κέλσι τρεις φορές, αλλά η εκείνη δεν μπορούσε να το κάνει, αναφέρει η Daily Mail.

Μπόρεσε όμως να τον βοηθήσει να ξεφορτωθούν το πτώμα, αν και μπροστά στο δικαστήριο εμφανίστηκε μετανιωμένη.

Η Κρίσταλ καταθέτοντας στο δικαστήριο, αποκάλυψε πως ο Πάτρικ δεν ήθελε άλλο η αρραβωνιαστικιά του να αποτελεί «το πρόβλημα». Η Κρίσταλ συνέχισε, αποκαλύπτοντας πως ο Πάτρικ σκότωσε την Κέλσι μέσα στο σπίτι της, χρησιμοποιώντας ένα ρόπαλο μπέιζμπολ.

Αφού σκότωσε την 29χρονη Κέλσι, ζήτησε την βοήθεια της ερωμένης του για να καθαρίσει γρήγορα τον χώρο και να εξαφανίσει το πτώμα της.

Οι δυο τους μετέφεραν το πτώμα της 29χρονης στο ράντσο του δεύτερου ορόφου του σπιτιού της, το έβαλαν σε ένα σάκο και αφού το περιέλουσαν με βενζίνη το έκαψαν.

Το λάθος των δραστών, που οδήγησε και στην σύλληψή τους ήταν ένα δόντι, που βρέθηκε στο ράντσο και επιβεβαίωσε και τους ισχυρισμούς της ερωμένης.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ