Μια Ιταλίδα στο Παρίσι! - Τα Χριστούγεννα έφερε η Κιάρα Φεράνι στις βιτρίνες του Printemps! (φώτο-βίντεο)

Η διάσημη Ιταλίδα blogger πρέσβειρα του εμβληματικού πολυκαταστήματος για φέτος τα Χριστούγεννα

Ήρθε η ώρα για το εμβληματικό πολυκατάστημα Printemps Haussmann στο Παρίσι να εγκαινιάσει τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του. Πρέσβειρα του Printemps για φέτος τα Χριστούγεννα η"μεγάλη κυρία" της μόδας Κιάρα Φεράνι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris baby ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

 Μετά από τις Uma Thurman, Nicole Kidman και Laetitia Casta, ήταν η σειρά της Chiara Ferragni να κόψει την κορδέλα. Η διάσημη Ιταλίδα fashion blogger, αποκάλυψε την Πέμπτη τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του εμβληματικού πολυκαταστήματος, ως πρέσβειρα της ιταλικής εταιρείας κοσμημάτων Pomellato.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a lovely time celebrating @printempsofficial windows unveil ?@pomellato #NoelAuPrintemps #Pomellato #adv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Στα εγκαίνια της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης του  Printemps εκτός από την Κιάρα Φεράνι, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Printemps, Paolo de Cesare,  ο καλλιτεχνικός διευθυντής  Franck Banchet  και ο   Emmanuelle Marque, διευθύνων σύμβουλος της Pomellato. 

Τη χριστουγενιάτικη διακόσμηση του πολυκαταστήματος συνθέτουν 185 έλατα,  στολισμένα με 40.000 χριστουγεννιάτικες μπάλες και περίπου 3400 μέτρα φωτεινών γιρλάντων. 

"Από παιδί μου άρεσε να χαζεύω τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του Printemps. Φέτος νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που είμαι η πρέσβειρα τους. Εξάλλου είναι γνωστό ότι είμαι φαν της γαλλικής μόδας. Το νυφικό μου σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri, του οίκου Dior", δήλωσε στην Paris Match η Κιάρα Φεράνι που για την περίσταση επέλεξε outfit Max Mara.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ