Lady Gaga: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συνέβη με τον Μπράντλεϊ Κούπερ - Τα ερωτικά σκιρτήματα & το πάθος (φώτο-βίντεο)

" Θέλαμε με τον Μπράντλεϊ να πιστέψει ο κόσμος ότι ήμασταν ερωτευμένοι"

Η κοινή εμφάνιση της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ την βραδιά της απονομής των Όσκαρ, που προκάλεσε συζητήσεις σχετικά με το ειδύλλιο ανάμεσα τους ήταν απλώς μια καλοστημένη παράσταση.

Πολλούς μήνες μετά την εμφάνιση στη σκηνή των Όσκαρ της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ, για να ερμηνεύσουν το τραγούδι «Shallow», από την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται», η διάσημη ποπ σταρ έδωσε τη δική της ερμηνεία στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Κούπερ.

Το τραγούδι, χάρη στην ερμηνεία και το πάθος της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ στην ταινία, κατάφερε να αποσπάσει το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού, αυτό το πάθος οι δυο τους το μετέφεραν και στη σκηνή των Όσκαρ, με τις φήμες να φουντώνουν για το μεταξύ τους ειδύλλιο, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τώρα σε συνέντευξη της η Lady Gaga στο αμερικάνικο Elle και την Όπρα Γουίνφρεϊ απάντησε σε όλες αυτές τις φήμες.

 

"Εντελώς ειλικρινά πιστεύω ότι ο τύπος είναι ανόητος. Εννοώ φτιάξαμε μια ερωτική ιστορία.  Για μένα ως καλλιτέχνης και ως ηθοποιός, φυσικά και θέλαμε να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι ήμασταν ερωτευμένοι", είπε η Lady Gaga.

Και θελήσαμε οι άνθρωποι να αισθανθούν αυτήν την αγάπη και στα Όσκαρ. Θέλαμε να περάσει κατευθείαν από το φακό της κάμερας σε κάθε τηλεόραση. Και δουλέψαμε σκληρά γι' αυτό, δουλέψαμε για ημέρες. Σχεδιάσαμε το όλο θέμα - ήταν ενορχηστρωμένο ως παράσταση». συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το cnn, σε προηγούμενη συνέντευξη της στον Jimmy Kimmel δήλωσε: "Οι άνθρωποι εκείνο το βράδυ (των Όσκαρ), είδαν την αγάπη. Και μάντεψε: Αυτό ακριβώς ήταν που θέλαμε να δείτε κι εσείς. Είναι ένα ερωτικό τραγούδι".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ