Nena: 46 εκπληκτικές φωτογραφίες του top model από τη δεκαετία 50-60 - Flash back στα πιο εκθαμβωτικά fashion looks της εποχής

Το 1958 η πανέμορφη ξανθιά φτάνει στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως Top Model με φωτογραφήσεις για τα πιο διάσημα περιοδικά της εποχής όπως η Vogue κα το Harper's Bazaar.

Γεννημένη το 1941 στο Μεξικό η  Nena von Schlebrügge υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα και μεσουρανούσε στη δεκαετία 1950-1960. Την ανακάλυψε ο φωτογράφος της Vogue Norman Parkinson,  στη διάρκεια μιας περιοδείας του στη Σουηδία, το 1955  όταν εκείνη  ήταν  14 ετών.

Το 1957 η Nena και ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling γνωρίζοντας αμέσως τεράστια επιτυχία.

Το 1958 η πανέμορφη ξανθιά φτάνει στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως Top Model με φωτογραφήσεις για τα πιο διάσημα περιοδικά της εποχής όπως η Vogue κα το Harper's Bazaar.

Από το 2001 η 78χρονη σήμερα Nena von Schlebrügge είναι η Διευθύνουσα σύμβουλος της Οργάνωσης Menla Mountain Retreat που εδρεύει στις ΗΠΑ και  έχει επιβλέψει την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου θεραπευτικού ιατρείου στο Θιβέτ . Είναι επίσης ψυχοθεραπεύτρια.

To Vintage every day, συγκέντρωσε 45 εκπληκτιές φωτογραφίες από τις φωτογραφήσεις μόδας που έκανε το διάσημο μοντέλο την δεκαετία 50-60

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ