Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τη σχέση της με τον Σωτήρη Χατζάκη: Μιλάμε για άλλη κατάσταση & ποιότητα (βίντεο)

Στην καλύτερη φάση της ζωής της

Ο  έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου. Εδώ και αρκετό καιρό η γνωστή ηθοποιός είναι τρισευτυχισμένη στο πλευρό του σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη.Οι δύο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια και υπήρξαν καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Μιλώντας για τη σχέση της στην εκπομπή "Το πρωινό" και στην Φαίη Σκορδά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου τόνισε : «Εδώ μιλάμε για άλλη κατάσταση και άλλη ποιότητα. Είμαι χαρούμενη πολύ»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, δήλωσε στην  Φαίη Σκορδά ότι της αρέσει η αρμονία στις σχέσεις και αποφεύγει τις εντάσεις. Νιώθει τυχερή γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που την αγαπάνε , αλλά όπως είπε στη ζωή "ότι δίνεις παίρνεις".

«Αυτά συμβαίνουν. Πολλές φορές, γνωρίζουμε ανθρώπους που είναι σε άλλη φάση στη ζωή του. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Μετά μου πέρασε. Ξεχνάμε τα πάντα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Σχετικά με τη σχέση της είπε

"Μετά την πρόβα, ζούμε μια ζωή κανονική, αλλά στην πρόβα ξεχνάμε το προσωπικό κομμάτι. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ξέρει απλώς τη δουλειά μου, την ξέρει από μέσα, απ’έξω και ανακατωτά. Είναι ιδανικός να σε ξεκλειδώσει και να σου δώσει οδηγίες. Αισθάνομαι ότι με καταλαβαίνει περισσότερο. Πρώτη φορά έχω σχέση με κάποιον άνθρωπο από τον χώρο μου. Δεν ξαναείχα πριν. Ποτέ. Δεν ήθελα να τα μπλέξω. Εδώ μιλάμε για άλλη κατάσταση και άλλη ποιότητα. Είμαι χαρούμενη πολύ".

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε επίσης για την παράσταση «Χάρολντ και Μοντ»,  στην οποοία πρωταγωνιστεί, την τηλεόραση και τα μελλοντικά της σχέδια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ