Galleria Vittorio Emanuele: Και ξαφνικά η διασημότερη στοά μόδας στον κόσμο γέμισε μπουφάν Moncler (φώτο- βίντεο)

Όταν τέχνη συναντά τη μόδα

Ήταν πραγματικά ένα "Genius project" . Η εμβληματική φίρμα μπουφάν Moncler , με την βοήθεια της διάσημης καλλιτέχνιδος Vanessa Beecroft διοργάνωσε μία καταπληκτική performance στην πιο διάσημη στοά μόδας, του κόσμου την Galleria Vittorio Emanuele, για να εγκαινιάσει το Moncler House of Genius.

Η πασίγνωστη εμπορική στοά στο Μιλάνο γέμισε χρώμα και κίνηση στα πλαίσια μιας εκδήλωσης που ήταν κάτι ανάμεσα σε μια παράσταση τέχνης και μια επίδειξη μόδας. Η Moncler ζήτησε από τη γνωστή Ιταλίδα καλλιτέχνη να διοργανώσει ένα ξεχωριστό Event και η  Beecroft διοργάνωσε το "Genius".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#aboutlastnight @vanessa_beecroft ???performance X @moncler at Galleria Vittorio Emanuele! @remoruffini ?#vanessabeecroftperformance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Dello Russo (@anna_dello_russo) στις

Στο Moncler Genius της Beecroft, ένα σύνολο χορευτών και μοντέλων παρουσίασαν ένα event στο Μιλάνο , που όσοι το είδαν θα το θυμούνται για καιρό. Τα μοντέλα και οι χορευτές φόρεσαν vintage μπουφάν Moncler για να παρουσιάσουν την διαχρονικότητα και την ιστορία της γνωστής φίρμας.

Η αισθητική του μπαλέτου μπορεί φαινομενικά να μην ταιριάζει απόλυτα στο στυλ των μπουφάν της Moncler , αλλά η Vanessa Beecroft κατάφερε να παρουσιάσει ένα απόλυτα αρμονικό σύνολο, τονίζοντας τη σχέση της μόδας με την τέχνη και τη σχέση του μπαλέτου με τον αθλητισμό.

Η εγκατάσταση της Moncler Genius ταιριάζει με την εικαστική ταυτότητα της  Beecroft με τις "ζωντανές εικόνες" τέχνης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MONCLERGENIUS walks into the future. Nine collections under one house. _ Tour dates released in bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moncler (@moncler) στις

Η δημόσια παράσταση τέχνης γιόρτασε την έναρξη του Moncler House of Genius, και όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στην Galleria Vitorio Emanuele, απόλαυσαν ένα πολύ ξεχωριστό θέαμα.

To Moncler Genius project υλοποιήθηκε με τη βοήθεια έντεκα σχεδιαστών που συνεργάζονται με τη φίρμα και θα παρουσιαστεί σε τέσσερις πόλεις του κόσμου. Το Moncler House of Genius θα είναι ανοικτό στο Μιλάνο και στο Παρίσι ως τις 31 Ιανουαρίου, στο Τόκιο  ως τις 28 Ιανουαρίου, και στο Λος Άντζελες θα είναι ανοικτό ως τις 28 Νοεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ