GNTM 2 - Σουζάνα: "Πήγα για μία θεραπεία στα μαλλιά μου κι έπεσαν όλα - Γι' αυτό φοράω περούκα" 

Καλεσμένη στην εκπομπή "Η Φωλιά των Κου Κου" βρέθηκε η Σουζάνα Κόουλ, μετά από την δεύτερη και οριστική αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας. 

Η πρώην παίκτρια του GNTM 2 εμφανίστηκε στο πλατό με ένα εντελώς διαφορετικό hair look, εξηγώντας, μάλιστα, την αλλαγή της: "Χθες επιχείρησα να κάνω κάτι στα μαλλιά μου, ένα αφρικάνικο style, και μου έπεσαν όλα τα μαλλιά. Οπότε αγόρασα μία περούκα για να μπορέσω να έρθω εδώ, είναι προσωρινό.

Τα μαλλιά που μου έκαναν στο GNTM 2 μου άρεσαν πολύ". 
Η Σουζάνα μίλησε για το περιστατικά με την Χαρά τη στιγμή που βρίσκονταν στο πλατό, λέγοντας:

"Αυτό που συνέβη στο πλατό δεν ξέρω για ποιο λόγο συνέβη, εγώ στο εκεί το έμαθα. Δεν είχα σχολιάσει κάτι στο πλατό, γιατί περίμεναν να πω κάτι. Όλα αυτά που είπε η Χαρά είναι δική της γνώμη, τα σέβομαι, αλλά θεωρώ ότι της απάντησαν ο κ. Σκουλός και η κ. Καγιά".

Όσον αφορά στις απαιτήσεις που είχαν οι κριτές από εκείνην και στα συνεχή σχόλιά τους για το υπέροχο σώμα της, το οποίο δεν αξιοποιούσε στις φωτογραφίες, δήλωσε:

"Γενικότερα οι κριτές και όλη η φάση μέσα στο παιχνίδι περίμεναν πολλά πράγματα από μένα, λόγω του ότι έχω το πακέτο. Εγώ όταν μπήκα στο παιχνίδι, είχα στο μυαλό μου ότι θα μάθω πράγματα. Ένιωθα μέσα μου αρχάρια και περίμενα ότι θα μάθω πράγματα και σκεφτόμουν πως ό,τι μάθω για καλό είναι. Γι' αυτόν τον λόγο δεν είδαν τη Σουζάνα που περίμεναν".

Όταν, δε, ρωτήθηκε για το περιστατικό με το ξέσπασμα της Μαρίνας για το bullying κατά της Ελευθερίας, είπε:

"Όταν ρώτησα την Ελευθερία αν της κάναμε bullying μου είπε "όχι". Εμείς την διώξαμε από το δωμάτιο, γιατί δεν έκανε τα βασικά πράγματα. Δεν σκούπιζε, δεν μάζευε τα πράγματά της. Ήμασταν άλλες πέντε κοπέλες, έπρεπε να ήταν καθαρό το δωμάτιο. Δεν είχαμε έρθει πολύ κοντά με την Ελευθερία, για αυτό φαινόταν ότι δεν την θέλαμε απ' την αρχή. Θεωρώ ότι οι αντιδράσεις μου κάποιες φορές ήταν λίγο έντονες. Ήταν η πίεση του παιχνιδιού. Και το "κόψε-ράψε". Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ σε κανένα GNTM. Όχι επειδή δεν πήρα καλές εμπειρίες, ίσα ίσα. Με βοήθησαν και οι κριτές και η παραγωγή. Αλλά δεν θα ξανάμπαινα".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ