Να τα εκατοστήσεις Μάρθα Καραγιάννη! - Χθες γιόρτασε τα 80α γενέθλια της με φίλους & αγαπημένους (φώτο-βίντεο)

Λαμπερή, γελαστή και κεφάτη υποδέχθηκε τους φίλους της

Η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη στις 6 Νοεμβρίου έγινε 80 ετών. Η διάσημη σταρ που έχει γράψει ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο με το μπρίο, την τσαχπινιά , αλλά και τις ερμηνευτικές και χορευτικές της ικανότητες γιόρτασε τα γενέθλια της εχθές Πέμπτη με αγαπημένους της φίλους στο Κολωνάκι και απέδειξε ότι τα πραγματικά αστέρια όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται απλώς πιο λαμπερά.

Χαμογελαστή, λαμπερή, κεφάτη, υποδέχθηκε τους καλεσμένους της στο δείπνο που διοργάνωσε και από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα Social Media, καταλαβαίνουμε ότι πέρασαν θαυμάσια.

Ανάμεσα στους φίλους που έσπευσαν στο γνωστό εστιατόριο για να ευχηθούν στην αγαπημένη τους "Μαρθούλα", ο Θάνος Καληώρας με τη σύζυγο του, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η κολλητή της φίλη, Ντόρα Δούμα, η Μαρία Κορινθίου, ο Νίκος Γαλανός, ο Γιάννης Αϊβάζης και πολλοί άλλοι.

Η πολύ καλή φίλη της και συνεργάτης της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα  Δούμα, δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της ηθοποιού στο Facebook, γράφοντας: «Η τούρτα της Μάρθας που λέει με πολύ καμάρι την ηλικία της! Μαρθούλα μου να ζήσεις, γερή δυνατή να σε χαίρομαι εγώ και όσοι σε αγαπάνε».

Φωτογραφίες και βίντεο από τα γενέθλια της Μάρθας Καραγιάννη ανέβασε στο Facebook και ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ