Σπύρος Σούλης: Ένα Λονδρέζικο διαμέρισμα θα σας δώσει υπέροχες ιδέες χειμωνιάτικης διακόσμησης (φώτο)

Δεν χρειάζεται  να ξοδέψετε μια περιουσία για να κάνετε τον χώρο σας να δείχνει πιο ζεστός

Ένα όμορφο σπιτικό δεν χρειάζεται να έχει πολλά πράγματα για να είναι στιλάτο και cosy. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αρέσει στους ιδιοκτήτες του. Να μπαίνουν σε αυτό και να αισθάνονται όμορφα στους χώρους του.

Εμείς βρήκαμε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Λονδίνο το οποίο θα σας δώσε εκπληκτικές ιδέες για να διακοσμήσετε με τους πιο χειμωνιάτικους τρόπους το δικό σας διαμέρισμα.

Το σαλόνι του διαμερίσματος δείχνει πολύ cosy και ζεστό. Σε αυτό βοηθούν το χουχουλιάρικο χαλί, τα διακοσμητικά μαξιλαράκια σε γήινες αποχρώσεις και τα λουλούδια που δίνουν ζωή στο σκηνικό.


Ένα σούπερ cosy διαμέρισμα στην καρδιά του Λονδίνου.

 

Η τραπεζαρία είναι πολύ μίνιμαλ διακοσμημένη. Σε αυτήν υπάρχει μόνο ένα μεγάλο τραπέζι, καρέκλες σε δύο διαφορετικά χρώματα και ένα χαλί μακρόστενο το οποίο καλύπτει μόνο τον χώρο της τραπεζαρίας και τίποτα άλλο. Αυτό που “ζεσταίνει” τον χώρο είναι ο συνδυασμός και η επιλογή των χρωμάτων.


Η τραπεζαρία είναι πολύ μίνιμαλ διακοσμημένη.

Το χαλί που υπάρχει κάτω από την τραπεζαρία οριοθετεί τον χώρο.

Στο υπνοδωμάτιο το κεφαλάρι και τα μαξιλάρια είναι αυτά που προσδίδουν ζεστασιά στον χώρο, αναφέρει ο Σπύρος Σούλης στο spyrossoulis.com


Τα χρώματα που έχει το κεφαλάρι δείχνει πολύ ζεστό.

 

Η βιβλιοθήκη ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας που θέλει τα βιβλία να τοποθετούνται με βάση το χρώμα τους.

Δείτε πόσο όμορφα είναι τοποθετημένα τα βιβλία στην βιβλιοθήκη.

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να ξοδέψετε μια περιουσία για να κάνετε τον χώρο σας να δείχνει πιο ζεστός. Μπορείτε απλά να πρσθέσετε ένα όμορφο ρυχτάρι στον καναπέ σας, μερικά διακοσμητικά μαξιλαράκια, χαμηλό φωτισμό, κεριά και μερικά χριστουγεννιάτικα φωτάκια και να δημιουργήσετε την τέλεια χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ