Κωνσταντινούπολη: Τέσσερα αδέρφια αυτοκτόνησαν μαζί μέσα στο σπίτι τους - Ήταν ανύπαντρα & είχαν οικονομικά προβλήματα (φώτο)

Το οικονομικό αδιέξοδο αιτία της οικογενειακής τραγωδίας

Μία οικογενειακή τραγωδία συνέβη στην Κωνσταντινούπολη. Η αστυνομία βρήκε τα νεκρά σώματα 4 μεσήλικων αδερφών όταν μπήκε στο σπίτι τους ύστερα από ύποπτο σημείωμα που άφησαν στην πόρτα.

Το σημείωμα στην πόρτα του σπιτιού που βρίσκεται στην οδό α Molla Gürhani  συνοικίας Φατίχ,  έγραφε:"Προσοχή στο κυάνιο Καλέστε την αστυνομία, μη μπείτε στο διαμέρισμα". 

Τα τέσσερα νεκρά σώματα που βρήκαν οι αστυνομικοί ανήκαν σε τέσσερα αδέρφια δυο γυναίκες και δυο άνδρες, ηλικιών 48, 54, 56 και 60 ετών. Οι συγγενείς τους κάλεσαν την αστυνομία όταν είδαν το σημείωμα στην πόρτα.

Σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση, οι Cüneyt, Oya, Kamuran και Yaşar Yetişkin , αυτοκτόνησαν παίρνοντας  υπερβολική δόση αντικαταθλιπτικών χαπιών. Τα τέσσερα αδέρφια ήταν ανύπαντρα και έμεναν μαζί, αναφέρει η Hurriyet Daily News.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι διαπίστωσαν  ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην είσοδο, ενώ ειδική μονάδα της τουρκικής Αστυνομίας επιβεβαίωσε πως δεν υπήρχαν επικίνδυνα χημικά στο χώρο -όπως το κυάνιο για το οποίο προειδοποιούσαν στο σημείωμα.

Οι σοροί των τεσσάρων αδελφών μεταφέρθηκαν στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο του υπουργείου Δικαιοσύνης στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να υποβληθούν στη διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής.

Τα τέσσερα αδέρφια αυτοκτόνησαν επειδή είχαν οικονομικά προβλήματα

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα οδήγησαν τα τέσσερα αδέρφια στην αυτοκτονία. Στις 6 Νοεμβρίου η τοπική ηλεκτρική εταιρεία, διέκοψε την παροχή ρεύματος στο σπίτι τους επειδή είχαν δύο λογαριασμούς απλήρωτους.Η οφειλή τους ήταν ύψους 94,5 ευρώ

Η μία από τα τέσσερα αδέρφια η  Oya Yetişkin, η οποία ήταν δάσκαλος μουσικής, αντιμετώπισε κατάσχεση αμοιβής  στον τραπεζικό της λογαριασμό , δήλωσε ο Yusuf Deniz, ένας καταστηματάρχης στη γειτονιά.

Ήταν τόσο περήφανοι

Η καλλιτέχνης  Serpil Alkan, φίλη της  Oya και του Kamuran δήλωσε ότι τα αδέρφια δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά αδιέξοδα. Η Oya είχε επωμιστεί όλα τα βάρη της οικογένειας καθώς τα αδέρφια της ήταν άνεργα, αλλά δεν κατάφερνε να αντιμετωπίσει τα έξοδα.

Η Alkan που γνώριζε τα αδέρφια για 33 χρόνια, τους είχε προτείνει να ζητήσουν βοήθεια από τις κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους αλλά εκείνα δεν ήθελαν, αναφέρει το News1 Turkey.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ