Ο Στέλιος Διονυσίου σε δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφο του, τραγουδίστρια Αγνή - Πότε γνωρίστηκαν (φώτο)

Το ζευγάρι παραβρέθηκε προχθές στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, η «Παριζιάνα»

Ο Στέλιος Διονυσίου κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γιος του αξέχαστου Στράτου, μετά το διαζύγιο του, βρήκε την ευτυχία στο πλευρό της όμορφης συναδέλφου του Αγνής.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια και ο Στέλιος Διονυσίου γνωρίστηκαν σε συναυλίες που έκαναν μαζί το καλοκαίρι του 2017 και από τότε ζουν τον έρωτα τους.

Το ζευγάρι παραβρέθηκε προχθές στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, η «Παριζιάνα» στο Θέατρο Broadway, πενήντα χρόνια μετά την ομώνυμη ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, με πρωταγωνίστρια την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου.

Στην παράσταση, την διασκευή και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Λουδάρος ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Μπέσυ Μάλφα. Το υπόλοιπο καστ της παράστασης απαρτίζουν γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Γιάννης Κηρητικός και Πέτρος Ξεκούκης.


 

Στην παράσταση εμφανίζεται σε ρόλο έκπληξη η Έρρικα Μπρόγιερ που στην ταινία υποδυόταν την αδερφή της Ρένας Βλαχοπούλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ