Πως να φορέσετε ένα μαύρο παντελόνι; 35+ εντυπωσιακοί συνδυασμοί για να απογειώστε το look σας - Φώτο

Διαχρονικό και πολυαγαπημένο το μαύρο παντελόνι, δεν λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα!

Πρόκειται για ένα ρούχο πασπαρτού που ταιριάζει με όλα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, δημιουργώντας δεκάδες διαφορετικά ντυσίματα για κάθε στυλ. Οι συνδυασμοί με μαύρο παντελόνι είναι μια εγγυημένη επιλογή για κάθε γυναίκα, καθώς με ένα απλό υφασμάτινο ή τζιν κομμάτι μπορεί να ντυθεί κομψά, σπορ, αλλά και ροκ.

Κι αν όλες έχουμε κάποια στιγμή αναρωτηθεί «πως να συνδυάσω το μαύρο παντελόνι μου;» Η απάντηση είναι εύκολη! Όπως με το λευκό παντελόνι, το μαύρο μπορεί να φορεθεί με ότι σας ευχαριστεί, ανάλογα πάντα με την περίσταση και το στυλ του.

Το μαύρο του χρώμα δεν είναι καθόλου δεσμευτικό. Ίσα ίσα που μας λύνει τα χέρια. Ταιριάζει απόλυτα τόσο με σκούρες, όσο και με ανοιχτές αποχρώσεις. Επομένως, μπορείτε να το φορέσετε κάνοντας κομψά total black outfits, αλλά και ντυσίματα με έντονες αντιθέσεις.

Κι επειδή το μαύρο είναι μια all time classic επιλογή στο γυναικείο ντύσιμο, παρόλο που φοριέται περισσότερο το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα, δεν αποτελεί απαγορευτική πρόταση για όμορφα ανοιξιάτικα ή καλοκαιρινά ντυσίματα. Άλλωστε είναι γνωστό πως τα σκούρα χρώματα αδυνατίζουν, γεγονός που το κάνει ακόμη πιο δημοφιλές για κάθε εποχή.

Ακολουθούν μερικά όμορφα σύνολα με μαύρο παντελόνι από το beautetinkyriaki.gr για να πάρετε μερικές ιδέες!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ