Ελένη Ράντου:"Πάλεψα για να "σταθώ" σε ανδροκρατούμενη αγορά- Υποκλίνομαι στις "Άγριες Μέλισσες"- Πως έχασε κιλά (βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά ζήτησε τη δίαιτα που ακολούθησε η Ελένη Ράντου

Πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε η Ελένη Ράντου στην εκπομπή "Το πρωϊνό". Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά, η γνωστή ηθοποιός  μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε στην καριέρα της και για το κόστος που χρειάστηκε να "πληρώσει" , επειδή ήταν τόσο αφοσιωμένη στους επαγγελματικούς της στόχους.

Επίσης αναφέρθηκε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά "Άγριες Μέλισσες" και είπε ότι είναι η μόνη σειρά που παρακολουθεί μετά από περίπου δέκα χρόνια.

Η Φαίη Σκορδά παρατήρησε την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Ελένης Ράντου καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά αφότου αποφάσισε να κάνει διατροφή.

Όπως τόνισε η ηθοποιός, ο Σταμάτης Φασουλής ήταν εκείνος που της ζήτησε για τις ανάγκες του ρόλου της στο θέατρο να χάσει κάποια κιλά και τότε ήταν που η ίδια αντιλήφθηκε πόσο κακή διατροφή έκανε.

Έτσι, κατάφερε, όπως είπε, να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα υγείας που καραδοκούσαν. Έπεισε λοιπόν τη Φαίη Σκορδά για την αποδοτικότητα της συγκεκριμένης διατροφής γι' αυτό και στο τέλος της ζήτησε να της τη δώσει για να την κάνει.

Πάλεψα σε μια αντροκρατούμενη πιάτσα και πλήρωσα το κόστος

Στην συνέντευξη που έδωσε η Ελένη Ράντου στην Φαίη Σκορδά μίλησε για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία σήμερα και τόνισε ότι όσο κι αν λέμε ότι είναι καλύτερα τα πράγματα σήμερα, ότι όσο κι αν υπάρχει πρόοδος, η ζωή της γυναίκας εξακολουθεί να είναι δύσκολη και σκληρή.

Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια είπε:

«Όταν έκανα την πρώτη μου δουλειά συνάντησα όλη την «ανδροκρατούμενη» πιάτσα μπροστά μου» είπε η αγαπημένη ηθοποιός η οποία παραδέχτηκε, τις δυσκολίες που συνάντησε.

«Τίποτα δεν ήταν εύκολο και τα περισσότερα τα κυνήγησα με πολύ κόστος. Στον απολογισμό καταλαβαίνεις το κόστος. Είχε κόστος σε εμένα. Εγώ η ίδια στερήθηκα πολύ. Γιατί αφοσιώθηκα πολύ σε όλα αυτά. Αλλά δεν γίνεται χωρίς να αφοσιωθείς τόσο.

Η ζωή είναι πολύ πιο απρόβλεπτη και ζόρικη».

Υποκλίνομαι στις Άγριες Μέλισσες

«Είναι από τις λίγες σειρές, μετά από μια δεκαριά χρόνια, που στέκομαι και την κοιτάω. Καμαρώνω τους ηθοποιούς σαν τηλεθεάτρια. Θέλω να υποκλιθώ στην κοπέλα που γράφει το σενάριο στις Άγριες Μέλισσες.

Εν αρχή είναι ο λόγος! Είναι τόσο καλογραμμένοι οι ρόλοι που σου ανοίγει η όρεξη να τος παρακολουθήσεις. Χαίρομαι που οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι από το θέατρο γιατί, όπου τους συναντάω, είναι παιδιά πολύ σεμνά και ταπεινά με την επιτυχία τους», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Κακά τα ψέματα στην Ελλάδα έχουμε πολύ λίγους καλούς σεναριογράφους. Συνήθως έχουμε διαλογίστες που νομίζουν ότι είναι σεναριογράφοι. Άλλο κάνω τους διαλόγους άλλο γράφω το σενάριο. Σε τέτοιες συνθήκες οι ηθοποιοί μόνο να ανθίσουν μπορούν».

Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά εάν θα ήθελε να βρίσκεται στη σειρά και γενικότερα να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πράγματα, η Ελένη Ράντου απάντησε: «Δεν είμαι σίγουρη αν το θέλω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ