Grace Millane:Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως -Το ερωτικό ραντεβού της 22χρονης που κατέληξε σε άγρια δολοφονία (βίντεο)

Ο κατηγορούμενος φέρεται την στραγγάλισε μέχρι που έβγαλε αίμα από την μύτη της. Στη συνέχεια ο δολοφόνος αφιέρωσε περίπου μία ώρα σε διαδικτυακή έρευνα για το πώς μπορεί να ξεφορτωθεί το πτώμα, είδε ταινίες πορνό και τράβηκε γυμνές φωτογραφίες του άψυχου κορμιού της άτυχης κοπέλας.

 

Η Βρετανίδα Grace Millane στραγγαλίστηκε άγρια μέχρι θανάτου  κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού ραντεβού που έκλεισε μέσω Tinder, δήλωσαν οι εισαγγελείς, καθώς .η δίκη του φερόμενου ως δολοφόνου άρχισε στη Νέα Ζηλανδία.

Η Millane εξαφανίστηκε το περασμένο έτος στο Όκλαντ και αργότερα βρέθηκε νεκρή. το σώμα της ήταν μέσα σε μία βαλίτσα  που είχε πεταχτεί σε θάμνους έξω από την πόλη.

Την Τετάρτη το δικαστήριο που απαρτίζουν επτά άντρες και πέντε γυναίκες κλήθηκε να αποφασίσει αν η άτυχη φοιτήτρια δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια του ραντεβού της όταν το ζευγάρι έφτασε στο διαμέρισμα, ή αν ο φερόμενος ως δολοφόνος τη στραγκάλισε κατά λάθος , κατά τη διάρκεια του συναινετικού σεξ.

"Μόνο δύο άνθρωποι γνωρίζουν τι συνέβη σε εκείνο το δωμάτιο", δήλωσε ο  εισαγγελέας Robin McCoubrey, ο οποίος άνοιξε την υπόθεση  στο ανώτατο δικαστήριο του Auckland. " Ο ένας από αυτούς δεν μπορεί να μας μιλήσει , και ο άλλος δεν έχει πει την αλήθεια για το τι συνέβη.", συμπλήρωσε.

Η φοιτήτρια, που είχε πάρει έναν χρόνο άδεια από τις σπουδές της για να ταξιδέψει σε διάφορες χώρες, εξαφανίστηκε την ημέρα των 22ων γενεθλίων της, τον περσινό Δεκέμβριο. Η εξαφάνιση της και η είδηση του θανάτου της, σκόρπισαν θλίψη στη Νέα Ζηλανδία.

Ο 27χρονος  ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για φόνο, θα έρθει αντιμέτωπος με τους δικαστές σε μια δίκη που θα διαρκέσει τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Ο ίδιος αρνείται τη δολοφονία αλλά παραδέχεται ότι   η κοπέλα πέθανε στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια την έβαλε σε μια βαλίτσα και την έθαψε στο δάσος.

Ο αστυνομικός περιγράφει στο δικαστήριο πώς βρήκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας - Προσοχή! Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

Οι Αρχές ανακάλυψαν το σημείο που είχε θάψει το πτώμα μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της, στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο δικηγόρος του ανέφερε ότι ο θάνατός της ήταν ατύχημα κατά τη διάρκεια συναινετικού "σκληρού" σεξ, όταν η ίδια ζήτησε από τον 27χρονο να βάλει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της. αναφέρει ο Guardian.

Στοιχεία που ήρθαν στο φως στο δικαστήριο αναφέρουν ότι ο 27χρονος φωτογραφήθηκε με το άψυχο σώμα της φοιτήτριας, ενώ στη συνέχεια έκλεισε κι άλλο ραντεβού μέσω της εφαρμογής ενώ είχε το πτώμα στο διαμέρισμά του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται την στραγγάλισε μέχρι που έβγαλε αίμα από την μύτη της. Στη συνέχεια ο δολοφόνος αφιέρωσε περίπου μία ώρα σε διαδικτυακή έρευνα για το πώς μπορεί να ξεφορτωθεί το πτώμα, είδε ταινίες πορνό και τράβηκε γυμνές φωτογραφίες του άψυχου κορμιού της άτυχης κοπέλας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ