Καμίνια: Ανήλικη μαχαίρωσε τη μητέρα της μέσα στη νύχτα

Η έφηβη φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα και να έπαιζε βίαια παιχνίδια

Ένα οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στα Καμίνια την περασμένη Πέμπτη τα ξημερώματα, στα Καμίνια , όταν 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της.

Όλα ξεκίνησαν πριν από πέντε περίπου ημέρες, σε ένα σπίτι, σε μια ήρεμη γειτονιά των Καμινίων, όπου ζούσαν δύο δίδυμα κορίτσια, (πήγαιναν σε τάξεις του Γυμνασίου),με τη μαμά τους.

Η μητέρα τους ήταν διαζευγμένη και διατηρούσε μια νέα σχέση. Την περασμένη Πέμπτη, γύρω στις 02:30 τη νύχτα, το ένα από τα δύο έφηβα κορίτσια,  δεν μπορούσε να κοιμηθεί και για αυτό πήρε στα χέρια του ένα τάμπλετ, αρχίζοντας να χαζεύει στο διαδίκτυο.

Εκεί έπαιζε διάφορα πολεμικά και βίαια παιχνίδια για αρκετή ώρα. Το άλλο κορίτσι, επειδή ενοχλήθηκε από τον θόρυβο των παιχνιδιών,  της ζήτησε να σταματήσει  διότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Η αδελφή της όμως δεν σταμάτησε.

Κάποια στιγμή,το ένα από τα δύο κορίτσια αποκοιμήθηκε. Μετά από λίγο, η έφηβη που έπαιζε τα παιχνίδια στο τάμπλετ πήγε  στην κουζίνα και πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι.

Στη συνέχεια πήγε  στο δωμάτιο που κοιμόταν η μητέρα της και της έδωσε  την πρώτη μαχαιριά στον ώμο. Η μητέρα σηκώθηκε αλαφιασμένη και τρομαγμένη και ρώτησε το κορίτσι γιατί το έκανε και τι έπαθε.

Η 14χρονη όμως συνέχισε  να μαχαιρώνει με όση δύναμη είχε τη μητέρα της προκαλώντας της 7 συνολικά τραύματα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Κοινωνική"

Μόλις  συνειδητοποίησε τι είχε κάνει και βλέποντας τα αίματα, πανικοβλήθηκε.

Ξύπνησε η αδερφή της από το θόρυβο και αμέσως τηλεφώνησαν στη γιαγιά των κοριτσιών και στο σύντροφο της τραυματισμένης μητέρας, που πήγε αμέσως στο σπίτι, μαζί με τον 15χρονο γιο του για να δει τι συμβαίνει.

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η μητέρα μετέβη κατευθείαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση (αφαίρεση σπλήνας) για να μπορέσει να αποφύγει τον κίνδυνο.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη και την κράτησαν στη ζωή.

 Στο νοσοκομείο πήγε και η 14χρονη, η οποία είχε επίσης τραυματιστεί από το μαχαίρι στο χέρι και τον μηρό της.

Η μητέρα έμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έως την Τρίτη, οπότε και μεταφέρθηκε σε θάλαμο και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στην υπηρεσία Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ