Στέλλα -Μπαντέρας - Γκρίφιθ: Η καλλονή κόρη του Αντόνιο & της Μέλανι με βελούδινη μπορντό jumpsuit δίπλα στον πατέρα της (φώτο)

Έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της 

Ήταν ο πατριός της για πάνω από δύο δεκαετίες. Και η Dakota Johnson, έκανε γνωστό ότι ακόμα αποκαλεί τον Αντόνιο Μπαντέρας "Μπαμπάκα",  όταν τον παρουσίασε στην σκηνή των "Hollywood Film Awards" όπου έλαβε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού, την Κυριακή, για την ερμηνεία του στην ταινία του Πέτρο Αλμοδοβάρ, Pain and Glory.

Η 30χρονη ηθοποιός δάκρυσε καθώς θυμήθηκε την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή που μοιράστηκε κάποτε με τον Αντόνιο Μπαντέρας, και εκεί είδε καθαρά το "πάθος" του ηθοποιού για ταινίες όπως ο Zoro, η "Γάτος Σπιρουνάτος" και η "Ελ Μαριάτσι", αναφέρει η Daily Mail.

Εκτός όμως από την θετή κόρη του διάσημου ηθοποιού, δίπλα του στα "Hollywood Film Awards", βρισκόταν και η βιολογική του κόρη: Η καλλονή Στέλλα Μπαντέρας, καρπός του γάμου του με την Μέλανι Γκρίφιθ.

Η 23χρονη Στέλλα έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της, και δεν λείπει ποτέ από δίπλα του, στις σημαντικές του στιγμές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz Día del Padre ❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Banderas (@stellabanderasgriffith) στις

Στα Hollywood Film Awards, έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της όταν περπάτησε στο "κόκκινο χαλί" με κατακόκκινη βελούδινη φόρμα, που αναδείκνυε τέλεια το άψογο σώμα της.

Γεμάτη περηφάνεια, συγκίνηση και χαρά η μελαχρινή κόρη του διάσημου σταρ πόζαρε δίπλα στον μπαμπά της , στην απονομή των βραβείων.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ