Υποψήφιος στο "The Voice" ο Στέλιος Ρόκκος - Χόρεψε & τραγούδησε στις γυρισμένες καρέκλες των 4 κριτών (βίντεο)

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε ετοιμάσει μια έκπληξη στους κριτές που έμειναν άφωνοι

Ένα εντελώς απροσδόκητο συμβάν τάραξε ευχάριστα τα "νερά". Ο Στέλιος Ρόκκος είχε ετοιμάσει μια πολύ ωραία έκπληξη στους κριτές και στο κοινό του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Λίγο πριν από το τέλος του επεισοδίου, στη διάρκεια των Bilnd Audition, κι ενώ ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεονώρα Ζουγανέλη είχαν πάρει τη θέση τους, με τις καρέκλες τους The Voice γυρισμένες πλάτη, στη σκηνή αντί άλλου διαγωνιζόμενου ανέβηκε ο Στέλιος Ρόκκος που άρχισε να τραγουδάει το  «Έμεινα εδώ».

Αμέσως μόλις ξεκίνησε ο γνωστός τραγουδιστής να ερμηνεύει το κομμάτι,  η Έλενα Παπαρίζου πάτησε κατευθείαν το κουμπί και γύρισε την καρέκλα της.

Αμέσως την ακολούθησαν και ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, μένοντας και οι τέσσερις άφωνοι που είχαν απέναντί τους τον Στέλιο Ρόκκο.

«Στέλιο, είμαι θαυμάστριά σου και χαίρομαι πάρα πολύ που φέτος θα συνεργαστούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Ο Σάκης Ρουβάς προσπαθώντας να δικαιολογηθεί στον εαυτό του  για το γεγονός ότι άργησε πέντε δευτερόλεπτα να γυρίσει την καρέκλα, είπε πως η φωνή ήταν Στέλιος Ρόκκος αλλά είχαν μιλήσει μόλις πριν λίγο και του είχε πει πώς ήταν σπίτι και το θεωρούσε αδιανόητο ότι μπορούσε να είχε προλάβει να έρθει

«Έβλεπα ταινία και είπα να έρθω να σας κάνω πλάκα» σχολίασε ο Στέλιος Ρόκκος με τη σειρά του. «Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο αυθόρμητα έγινε όλο αυτό», πρόσθεσε.

Ο Στέλιος Ρόκκος  στο The Voice τραγούδησε, χόρεψε floss dance και έκανε πλάκα, κερδίζοντας το κοινό.

Ρουβάς, Ρόκκος Παπαρίζου στο Estate

Πριν φύγει από το The Voice, ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε μαζί με τον Σάκη Ρουβά το ντουέτο τους «Όσο Έχω Εσένα», ενώ μαζί τους στη σκηνή ανέβηκε και η Έλενα Παπαρίζου.

Ο Σάκης Ρουβας και ο Στέλιος Ρόκκος, μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά , σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν στην Αθήνα και υποδέχονται τη μία και μοναδική Έλενα Παπαρίζου. Οι τρεις τραγουδιστές αναμένεται να εμφανιστούν μαζί στο νυχτερινό κέντρο Estate στην Αθήνα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ